Hű Yenő Creative Commons License 2022.10.21 0 1 15448

volt egyfajta remény, hogy a jogos jussot ki lehet kényszeríteni. Amíg ez a hiábavaló remény él, addig van az emberben tartás. Így működnek a bántalmazó kapcsolatok, ezért van dinamikája pl. mézeshetek-vihar előtti csend-vihar-mézeshetek-viharelőtti ... stb ... de! amikor le is írják, h te azért vagy, h üssenek, és üthető vagy, és ezért szégyelld magad, akkor te ezt el is fogod hinni! és mivel nem kell már dinamika, csak random üthetővé válsz, akkor megöltek ... élve ... akkor gyugyu leszel ... kitépik a nyelved, eladják a kölykeidet, megbasszák a feleséged ... csak! csak úgy ... 

feljegyeznek ... világnézetileg, aztán nemzetbiztonsági kockázat leszel faji-etnikai alapon ... 

én most gondolkodtam ... magamat fürkésztem ... és arra gondoltam, hogy kívánom egy embernek a magam helyzetét, és szeretnék fölénybe kerülni vele szemben ... szeretném megélni, hogy a szociális biztonsága rajtam múljon, és ezt naponta úgy kapná meg, h jelentkeznie kellene minden nap azért, h leköpjem ... és én vagy leköpném, vagy nem ... lehet fél évig nem köpném le, de az is lehet, h utána két hónapig heti, vagy napi, teljesen váratlan alkalmanként pofánköpném ... és nem tudná, h miért, mivel lehet ezt elkerülni, mit kell tennie ehhez, vagy mit nem kell megtennie ... azt sem tudom nyilván, h valójában megtenném-e, vagy csak az a tudat kell nekem, h tudja, h tehetem ... nyilván van előzménye, és random emberekkel nem tudnám tenni ... most azt kutatom az érzéseimben, h ismeretlenül, idegen emberekkel szemben idegen emberekben mitől keletkezhet meg ugyanez az érzés, a kívánság mások alázására ... tehát úgy értem, most nem azért foglalkoztat ez a fantázia, hogy én beteljesítsem, hanem megjelent ... itt van bennem, és kutatnám, h másokban, számukra ismeretlen emberekkel szemben miért jelenik meg ... amit nem csak fantáziálnak, hanem meg is valósítják, és milyen érzés lehet beteljesíteni ezt az elképzelést, mi lehet a célja? és ha beteljesült, akkor keletkezik-e újabb, és újabb fantázia, ami mind erősebb, nem csak leköpni akarnak valakit, valakiket, hanem ... érted, na ... 

és még az is eszembe jutott, h az elnyomás miket szülhet az elnyomottban az elnyomó felé ... pl. eszembe jutott az a mekis videó, amikor asszem beleköptek a szendóba a dolgozók, vagy vmi ilyesmi ... hogy honnan tudja az elnyomó, h nem éppen az elnyomottja köpését eszi olyan jóízűen, mert ő maga egy órai munkájával nem érdemes arra, amit egy 10'-s zabálásra szolgáltat ... kicsinyes, buta, és mindenki számára megalázó bosszú-féleség, deee ... szóval mivé lesz Gyugyu, ha belehugyozik Tomóceusz fürdővizébe ? felmenthető? 

hát ilyen gusztustalanságok jutnak éppen az eszembe ... gyarlók, ostoba, mindenki számára megszégyenülés ... 

félelmetes nem? 

Előzmény: Törölt nick (15445)