rokko_ Creative Commons License 2000.03.07 0 0 45
Üdv mindenkinek!

Jómagam nagyon örülök ennek a fesztiválnak, bár a pénztárcám addigra folyamatosan ürül ki a jobbnál jobb koncertek (ugye nem kell sorolnom...) miatt, és hát mindig van valami új album, amit meg is kellene venni.
A Gamma Ray nagyon meglepett, és örömmel tölt el, hogy az egyik nagy külföldi banda (gondolom valamelyik nap főzenekara?) egy igazi heavy metal banda, minden behatás nélkül.
Azért, mert tök jó, hogy Samael, meg Messuagh, én is szeretem őket, de igazán ez dobbantja meg a szívem, legalábbis, ha fesztiválról van szó. De azért jöhet valami brutálabb is!
Akiket szívesen látnék a magyarok közül, az: Demonlord (Gyak: egyszer menj el egy koncertjükre, szerintem ennyi kellene ahhoz, hogy véleményt alkothass róluk - bár tartok tőle, hogy nem lenne rád semmilyen hatással...), Dying Wish, Convoy, Mood, Nevergreen, és én nagyon örülnék egy Carmen-nek is (kb. 5000 éve nem lehetett hallani róluk, a múltkori - március 3. - Viking-beli bulijukra meg nem tudtam eljutni:((( ). De jó lenne pl. a Neck Sprain, az Ektomorf, a Strong Deformity vagy pl. a Cross Borns felbukkanása is. Persze a sor végtelen lenne, csak hirtelen ezek jutottak eszembe. Gondolom az élvonal (Ossian, Pokolgép stb) felbukkanása különösebb ajánlgatás nélkül is várható, bízom is benne mellesleg:))) Érdekelne a Horda is, már nagyon kíváncsi vagyok, mit hozott össze Pavelka Gyuszi az Akela után.
Külföldiek esetében pedig végtelen lehetne a sor, de a Gamma Ray az egyik legtutibb, ami csak lehetett! Ezért már megéri elmenni! Jól jönne a másik napra pl. egy Iced Earth... De most jön az új Pantera album is, nekik is sokan örülnének, azt hiszem.
De: kérlek a Korn-Coal Chamber-Marilyn Manson féle irányt ezúttal felejtsétek el! Legalább ez a két nap legyen mentes a különböző behatásokkal rendelkező, és ezáltal modernnek és úttörönek feltüntetett zenekaroktól, bár azt hiszem túl kicsi lenne nekik egy ilyen rendezvény, egyikük-másikuk arca lehet, hogy be sem férne a PeCsába.
Mindegy, találkozunk a bulin! Aki esetleg egri, vagy környékbeli, fülelje a rádiót, mostmár szinte minden második héten interjú is hallható - jön: Rudán Joe (Coda), Kukovecz Gábor (Pokolgép), Nagy András (Demonlord), Papp Lajos (Dying Wish)...

Üdv.:

Szilvás Gergely
Metalmánia
Rádió 7, Eger

Ui.: Elkészült a rádióműsor honlapja, ha valakit érdekel, a www.extra.hu/gerry212 címen tekintheti meg. A "dizájn" még fejlesztés alatt áll, tehát ez csak időleges külső, de addig szerintem megfelelő, s a tartalom is folyamatosan bővül.
Véleményeknek örülök, és megköszönöm!

Előzmény: supertzar (-)