Teremtés könyve 1. fejezet 27 Isten megteremtette az embert, saját képmására, az Isten képmására teremtette őt, férfinak és nőnek teremtette őket.
1 Korintusi 3:16-17 16 Nem tudjátok, hogy ti Isten Temploma vagytok, és Isten Szelleme lakik bennetek? 17 Ha valaki pusztítja Isten Templomát, azt Isten is el fogja pusztítani. Mert Isten Temploma szent — és ti vagytok ez a Templom! >>>> Isten Temploma Szó szerint: „Isten háza” — Itt szellemi értelemben jelenti a Jézus Krisztusban hívők közösségét, akikben Isten él a Szent Szellem által. Annak nem kell bizonyítani a Teremtő létezését . Nem kell bizonyítanom létezésemet mégis hisz bennem, mert én benne vagyok ő meg én bennem. Van aki rendelkezik bizonyítékkal.
Sátán és istentagadók ,saját magukat teremtették, a saját képmásukra. A ti képmásotokat, akarótokat erőltetitek másokra, ami az örök pusztulást hoz, az emberiségre.
Teremtő a Sátánkövetőitől, azért nem kér bizonyítékot mert nem az ő teremtményei! És nincs örök élet számukra.
Az Teremtő Isten tagadók az Én képmásaimat támadják az Én képmásomat megismerem ami az enyém, az nem a tied !! Az Enyémek hisznek mert az igazság bennem és bennük van. Megvédem őket, az Én képmásom az örök életet kapja.
Jelenések könyve 1. fejezet : 8 „Én vagyok az alfa és az ómega (a kezdet és a vég)” – mondja az Úr, az Isten, aki van, aki volt és aki el jő, a Mindenható.
ÁMEN.