Törölt nick Creative Commons License 2000.03.06 0 0 43
Kedves Udvari !

Bocs a személyeskedésért, de ezt váltod ki (és jól láthatóan nemcsak) belőlem.

>>Jó páran tudják hogy hova vezetnek <<

Elhiszem, de egyáltalán nem látom bizonyítottnak, hogy azok biztosan JÓL IS TUDJÁK !

>>persze nem sokan tudják mi van benne tudod ilyenek az ún titkok <<

Ez igaz, és a BIBLIÁRA IS ÁLL !!!
És elárulom neked, szerintem te EGYÁLTALÁN NEM VESZED ÉSZRE (vagy nem akarod észrevenni) a Bibliában e titkokat.

>>Nem provokálok senkit <<

A gúnyos, lenéző, kioktató, felsőbbséges írásaid szerintem nagyon provokálóak. Gondolom tudod, hogy már jónéhányan elzárkóznak a hozzászólásaid olvasásától. És nem viccből teszik...
Nyugodtan nyiss egy topicot, amiben dobd föl a kérdést a többieknek, hogy provokálsz-e. Tanulságos, érdekes válaszok lesznek hidd el...
(bár belátom, időnként magam is provokálgatok :( )

>>Miért ? ezt most Én kérdezem miért? <<

Nem azzal van a baj, amit mondassz, hanem AHOGY mondod.

>>hogy abban a tévelygésben amiben pont Ő leledzik voltam már <<

Ez számomra korántsem azt bizonyítja, hogy túlléptél egy tévelygésen, hanem inkább azt, hogy feladtál egy helyes utat, mert NEM BÍRTAD, megijedtél a nehézségétől, nem volt elég kitartásod. Ha tiszta fejjel gondolkodsz, be kellene látnod, hogy ez ha nem is biztos, hogy igaz, de nem is kizárható.

>>Remélem neked is megvan adva a Jó Lelkiismeret Válasza. <<

De jó, hogy ezt leírtad. Magamtól miért nem jutott eddig eszembe !
PONTOSAN az a valami, amit jó lelkiismeretnek érzek magamban (és elég is ennyi, hogy ÉRZEM, mert másképp nem is lehet meghatározni) súgja nekem azt, hogy amit te hírdetsz: téves. És a lelkiismeret ellen nincs mit tenni ugye...

>>De a megfejtéshez csak egy mezei Újszövetség kell <<

Van Bibliám. Olvastam is nem is egyszer. És én is úgy gondolom, hogy benne van az igazság, csak kissé más értelmezésben, mint a tiéd.

Üdv
Big

Előzmény: udvari (42)