Harvester Creative Commons License 2000.03.06 0 0 667
hali

Ja persze én kapáltam :))) A legbosszantóbb az volt, hogy a tévét bámulhattam, mert szar volt az idő, szombaton délben vissza is jöttünk Bpestre. Jövő szombaton ott leszek a találkozón (hol is...?!?!) Egyébként egész hétvégén szívtam, vasárnap ki akartam javítani egy festéshibát az első fényszóró alatti műanyag díszléc idomon és mikor lecsiszoltam/előkészítettem elkezdett esni a HÓÓÓÓ. Most mit mondjak nagyon szép a kocsi, jól mutat a piros alapszín mellé a piszkossárga üvegszálas műanyag kontrasztja.

Megnéztem a találkozós képeket, tényleg jók lettek. Gratula :) Nekem külön tetszett, hogy voltak oldie-k is.

Volvo480T: Mi ismerjük egymást, te vetted észre, hogy hiányzik a kopogásérzékelő a 440-esemből. Azóta sem találtam bontottat, a gyári meg 20 ezer. Ahhoz képest limp mode-ban is elég jól megy, észre sem vettem volna, ha nem mondod. Mostmár csak azért érdekel, hogy hátha sikerül felszabadítani még némi rejtett tartalékot a gépjárműből. A diagnosztikai programról, amit írsz, mesélnél bővebben?

Bye
Harvester

Előzmény: lore (657)