Tobbszor megkaptam mar, hogy foldhozragadt vagyok.
Lehet. Vallalom.
Es egyszeru a vilagkepem. Ez is lehet. Ha az egyszeru, hogy nem kaporszakalluban hiszek, nem hiszek tundekben, termeszetfeletti dolgokban, szelhamosokban, elore megirt sorsokban, akkor legyen.
De az biztos, hogy mig rajtam all kotelessegemnek erzem masokat vedeni ezektol a szelhamosoktol. Elmondani, hogy ne hagyjak magukat atverni. Annal gusztustalanabb nincs amikor bajban levo embereket hasznalnak ki, vagyis van, amikor beteg, utolso remenyuket belejuk veto wmbereket vernek at es hasznalnak ki.
Ha valakiben bizni akarunk akkor bizzunk magunkban es a valoban jo emberekben ha vannak ilyenek, es ha ugy alakul a tudomanyban. Nem mindig jon be? Hat nem. Az elet egy lutri. De a szelhamosok sosem fognak bejonni. Es nem, nem mindig a penzrol szol, vagyis a szelhamosnak csakis arrol. Mert egy haldoklonak minden penzt meger az egeszsege. Ha! Valoban segit. De itt atveres van, a legaljasabb. Minosithetetlen.
Es sosem fogom megerteni hogy lehet valaki ennyire aljas. Igen, akar egy sima, mezei josno is. Aki osszevissza hazudozik penzert.