csakhogy nekem sosem volt sem szadeszes sem jobbos sem fideszes az apám. :)
és mivel valaki egyszer már elkezdett basztatni, hogy biztos komcsi volt vagy besúgó, mert nekünk volt telefonunk (igen volt, egy kádertől vették meg a házát aki valóban elintézte, hogy a telefon ottmaradjon a szüleimnek, ennyi, és tényleg "híres" komcsi volt az illető) utánajártam, szégyellem is magam miatta, hogy az apám után nyomoztattam. nem, nem volt sosem komcsi meg besúgó meg semmi. tiszta ember. és azt sem tudja, hogy én kételkedtem. és nem, anyám meg túl "együgyű" és infantilis ehhez, még hazudni sem tud, annyit nem tud hazudni, ha nem ő főzte az ebédet hanem apám de kérkedni akarna vele.
de egyébként azért ugrom erre mert igen, van a családban aki meg kommunista volt. pont ahogy írtam, előbb szadeszes lett aztán fideszgeci. szép karriert futott be már a kádár rendszerben, nyugati munkák, kiküldetések, aztán lehetett szidni rendszerváltás után a komcsikat, mintha mi se történt volna (ő még jóban is volt a kedves igazgatóval és mai napig jóban vannak a vén szarok), és tudom milyen emberek az ilyenek, és sértő még a feltételezés is, hogy ilyenekkel egy lapon!