Hű Yenő Creative Commons License 2022.10.03 0 0 14917

igen, erről írtam abban, amit kimodiztak ... 

akkor még nem volt edzés, meg ilyen burzsuj szokások ;) :P deee ... a zeller (aki nem volt diagnosztizált) szünetekben úgy "mozgott", sztem inkább vitustánc volt, de legyen, mint amikor kistestű kutyát megfürdecc, és megtörlöd, és amit utána leművel a kecóban ... nahh, ezt csinálta a zeller. minden egyes szünetben! januárban egy szál pólóban rohangált az udvaron, de úgy, h ömlött róla a víz ... de az osztályban nyughadnia kelletett ... és szamárpadba ültették, és én melléültem, és a pedagyagya, csak megkérdezte, miért ültem oda, hiszen én jó vagyok, és jól is tanulok. megfeleltem, és hagyta. mert ő egy PEDAGÓGUS volt!!! nincsenek ma már ilyenek!!  és igen, kellett a zellernek külön étrend, mer' májusban kétforintért ette a cserebogarat ... :DD nahh, jólvan ... 

szóval abban, amit kimodiztak az is volt, h három diagnosztizált fogyatékkal élő kölyök járt az osztályba, meg ez a zeller. normál osztályba. egy vérprofi pedagógussal, és mindnek kivétel nélkül szakmája lett. volt, akinek több is. 

de! amit a pedagyagya mondott, az szent volt a szülőnek! Nem izélgethettek, hogyhát szamárpad, meg juúj, mit baszakszik a kölyökkel, stb ... szóval jahh! 

Előzmény: Törölt nick (14913)