Inner Circle Creative Commons License 2000.03.03 0 0 513
BMEGTV-s? Jelen! :)

Viszont 1.) nem piros a gép 2.) nem álltam ott vele. De már sokszor hivatkoztunk a sokszor arrafele lebzselő angol GTV-re, az piros, az esetleg előfordulhatott.
Azt különben lencsevégre kaptam a múltkor néhány szögből (tényleg ott volt a Kruspér utcában - köszi, jo_lenne_tudni!), csak hogy legyen muníció a sajátom felújításához. Kaptam is egy övön aluli ütést, mikor megláttam a hátsó lemezt (mit tudom én, hogy hívják - az az izé keresztben a csomagtartóperem alatt, amin a rendszám, lámpák meg ilyesmi van), mert az a lámpák körül egész speciálisan kidomborodik - gyönyörű, de nagyon remélem hogy az én kocsimon is ilyen, és csak ráerőltették a nagyobb lámpatestet és az most eltakarja. Azt a karosszériaelemet azért húzós lenne kompletten kicserélni (mert hogy a mostani hátsó lámpák repülnek, az tuti, az eredetihez meg kell majd a speckó lemez). Ha valamelyik állat tulaj a múltban lecsiszolta-hegesztette a kidomborodásokat, ilyen barbárság láttán engem talán a mentő visz el onnan...
Ja, és szegény verda csillog-villog, és gyönyörű - csak éppen olyan ferde a hűtője, mint a pisai torony! Remélem, a tulaj néha benéz a motorháztető alá, és rövidesen véget vet ennek a szomorú állapotnak.

GTV-s: csak most hogy véletlenül visszalapoztam, láttam meg az alvázszám-gyűjteményedet. Naná, hogy az enyém (11636) nincs benne, még a legközelebb a Sedan áll hozzá... így kell megtudjam, hogy négyajtós kocsit vettem? :)