illetve asszem tévedtem, vagy rosszul fogalmaztam, szóval nem a nemi szerepekkel van baj, hanem azok megkövesedésével, amiből az istennek nem tudjuk kihámozni magunkat. Ennek kell(ene) változnia, kiszélesednie, hogy azok teljesítésébe kb ne öregasszonyosodjon bele senki, vagy csak nagyon kevesen, stb ...
merthogy az a baj a mostani nemi szerepekkel, h azoknak teljességgel kell(ene) megfelelni, és kizárólagosan a nőkének ... pl. Pityu lehet rendesember attól, h iszik, és néha eljár a keze (OK, OK, ez szélsőség volt !!!), de Sári már nem rendes asszon', ha pihenget vasárnap délutánonként, és mindig kell neki ... mert akkor ő már egy lusta, fehérmájú kurva ... pl .. (OK, ez IS szélsőség, sarkítás volt, de kb ... )
aminek nagyon örülök a konyhapszichológia terjedése okán, az az, h ez a spektrumizé köztudatba került, amit át lehet(ne) ültetni a trsdlmi nemi szerepekre is pl. hogy a női szerep beteljesítése lehet a spektrumon bárhol, de akárhol is helyezkedik el, attól még nő valaki, aki cisz (brrrrr ... uhh ... ) , és nem szül, vagy éppen nyakkendőt hord, vagy kopasz, és tetkós, és nem tud főzni ...
én NEM AKAROK SEMLEGESNEMŰ LENNI!
éshát, ha ez a nő-spektrum-izé elterjedne, akkor nem is kellene egy újabb szélsőségbe esni, azaz, senkinek nem kellene semlegesneműnek vallania magát, vagy ilyen viselkedésnek megfelelni, amiről azt sem tudjuk, h mijaz ...
egészen jól haladunk, ami azt illeti, még ha nem is értünk ebben egyet. lassan? igen, lassan, de van haladás, nekem ez a véleményem. és lesz is még.
igen, asszem egyezik a véleményünk, de közben az inga fog lengedezni ..., és lehet, h egész társadalmaknál, és/vagy a különféle mozgalmakban, vagy azok vezetőinél fog kilengeni, stb .. erre éreztek rá kiválóan a transzik, és bumm bele! nyahh ...