NAGYON OFFTOPIC: Édes drága Supertzar. ne kövesd el azt a hibát, hogy bebizonyítod,a rocker nem tud olvasni:). Ha figyelmes lettél volna, tudnád, én a true metalt mindössze nem szeretem, s nem is fikáztam. De a Demonlordot mint zenekart sem, mindössze azt találtam megemlíteni, hogy nem jön be az, ha vaalki arcoskodik, nyilvánosan irigykedik, pfújol és közben nincs mire. Amennyit éna Demonlordból hallottam, az alapján nem kéne, hogy bármelyik hazai, kiadót talált zenekarra beszóljon, mert még nagyon nincs azon a szinten, függetlenül a hazai lemezpiactól, hogy "milliók" hallgassák. És hiába megy a fikázás, még az általuk említett Blind szintjét sem érték el, egyenlőre. Én örülnék, ha elérnék egyszer, mert nem kívánok én senkinek sem rosszat, de azt talán arctolás nélkül kéne megtenniük. Ami pedig a d/b/d cuccot illeti, aki nem érzi ki az iróniát az álblekkes dumából, amit többünkből a Varg Vikernes náci gyilkost istenítő Dead ifjú hozott ki, hát azért kár. Én senki sátánista, keresztyén vagy pogány lelkét és zenei ízlését nem bántom, de a náci, fasiszta szélsőjobb iránt rajongó, vagy vérgőzös agyú hülyékét bármikor. És ezt felvállalom. A haverjaim előtt meg alapból is cool vagyok, de igazán cool akkor lennék, ha tényleg arcon dobnám a Demonlord énekesét, és mivel nagyon szeretnék megacool lenni, talán mégis megteszem. Most örülsz? És vess meg cárom, de néha nagyon szűklátókörüek bírnak lenni a rockerek, és ez egy vezető (na jó) egyetlen rockmagazin szerkesztőjénél külön gáz. És ami a többi hozzászólásomat illeti, csak a hülye nem látja, mi játszódik le a VHK táján, ja meg te, de gondolom, te nem jártál a koncertjeikre 10 éves korod óta egyfolytában. és egy trendigazító lap szerkesztője nem lehet ennyire vak, és nem dőlhet be ennyire egy akármilyen zenekar akármilyen interjújának. na ennyit erről, továbbra sem hiszem, hogy bármilyen műfajt igazából fikáznék, aki meg bedőlt a csőrömet baszó provokációnak,annak meg örülök, meret talán egy-két ember legalább rájön arra, hogy a rockzene és rajongói néha legalább annyira buták és veszélyesek mint a Kozsó grup rajongói. És ez téged nem bosszant, Supertzar?
REmélem nincs harag, az emilt meg küldöm, mivel én tényleg szívesen segítek, mert ezzel a tettemmel aztán tényleg cool leszek a rockrajongó barátaim szemében. És coolnak lenni olyan jó...