james69
2022.10.01
|
|
0 1
19748
|
Érdekes ez a nyugati eszme futtatás goldrich ügyben biztonsággal termeszthető, betegségekre nem hajlamos stb ….ezek szerint az osztrák kollégák most meg fáziskésésben vannak az ízvilággal kapcsolatosan most meg hirtelen számit milyen ízű eddig nem volt érdekes ,konkrétan nem számit a gazdaságos termelés megéri -e vagy sem minden 6 -ik évben kajszit szedni csak jó izű legyen csak hát azt meg kellene fizetni azt meg nem akarja senki csak jót enni.Mindegy szerintem a goldrich nem rossz ízű színe is érdekes teljes érett állapotban mély mondjuk sötétebb narancs színű eladható ,darabos, piacos igen vannak ízre jobbak csak egy példa most az éven összehasonlítottam a ceglédi bíborral 5-6 db fát le se szedtem a piacra locsolás mellett sem volt élvezhető a bíbor íze száraz volt mint a sivatag mintha fűrészport rágna az ember akkor ezek szerint a bíbor se jó izű nem egész egyszerűen túlkötött ,tavasszal többmenetes ,szakaszos virágzás volt a bíbor esetében kimaradt a termés válogatás ennyi is befolyásolja a termés ízét nincs lé tartalom nincs cukrosodás stb… |
|