Tulipántoss Creative Commons License 2022.09.28 -2 6 23454

Azt néztem éppen,  hogy hol tart most a sorozat, mondjuk a két évvel ezelőttiekhez képest? Sajnos sehol, stagnál. Ezért kellett volna már akkor  befejezni! Vagy, legkésőbb akkor, amikor bejelentették hivatalosan a sorozat végét. Csak egy huszárvágás kellett volna! Bizonyára mindenki jobban járt volna.

Ugyanaz a két évvel ezelőtti válogatott lúzer, balfékek, tesze-tosza egy helyben toporgó, semmihez sem értő karakterek vannak napirenden a műsorban, jelenetről, jelenetre!

Amibe bele fognak, az balul üt ki, de azt gondolják, hogy jaj de viccesek, a néző megfullad a röhögéstől.  De nem!

Persze tudjuk, hogy mindez az írók hibája! Hiszen a szereplő nem tehet a rossz forgatókönyvről. Legfeljebb, hogy jó pénzért eljátssza tíz éve a ráosztott szerepet. De a forgik tehetnek arról, hogy a legtöbb karaktert a végére leamortizáltak.

Mindezek ellenére én bízom abban, hogy nem minden 20/30-as ilyen, mint amilyennek az írók képzelték?! Mert bizony nagy baj lenne, ennyi élhetetlen, here, semmirekellő lúzerrel.

(És annyit  keveredtek egymással már, mint bor a szódával!)  

Belenéztem az előzetesbe, és  pár hétig semmi érdekesség és izgalom sem lesz. Ha csak az nem, hogy megérkezik majd Gábor jó édesanyja hosszabb időre?! Remélem, hogy a drága jó asszonyt már benttarja majd a kreatív banda, a műsor végezetéig??!! :) A nézők  úgyis imádják! :(

Az is lehet még izgalmas, hogy a sorozat végére beindul a munka Frufruban?! Ez a "munkahely" volt mindig is a heppem! :) Igaz, eddig sem dolgoztak! Csak pezsgőztek, beszélgettek, előbb leléptek, késve érkeztek, és a köztes időben esetleg, simogatták a hajakat, mint állatkertben a lámákat.

Menet közben kibeszéltek mindenkit, és mindent is!  Ez a munkahely tényleg lehetett volna egy ÖTYE klub is, bizisten.

És végezetül pedig már csak arra leszek kiváncsi, hogy vajon lesz-e elég kitartásom, hogy végig nézzem a sorozatot??!! Csupán azért, hogy elmondhassam, hogy elejétől a végéig láttam ezt a sorozatot!  :)