mondjuk nálunk nincsenek elvált alkatrészek, el tudom képzelni pl anyósomat mi lenne, ha lennének. van egy olyan variáció is, hogy én szentté avanzsálódnék. :D de nem tartok rá igényt.
nyugi nálunk ellenkezője van, az egyik gyerekem ekcémára hajlamos, érzékeny a bőre, meg kellett fenyegetni anyóst, hogy eltiltom ha nem fejezi be a lakás agyonvegyszerezését, mikor hazajött onnan kezelhettük a kiütéseit. a klotyóra nem tudott úgy leülni, hogy ne marja le a seggét, és amikor még kúszott-mászott mindene ami padlót ért hámlott a vegyszerektől és fertőtlenítőszerektől.
nálunk meg a kutyákkal és macskákkal semmi baja nem volt sosem. szóval a tisztaságmániás sem jobb.
most épp azzal sokkoltam anyóst, hogy panaszkodott, nem tud már 3 havonta ablakot pucolni mert nem bírja, én meg közöltem, ha 1-2 évig nem pucolja meg nem lesz már koszosabb, beáll. :D láttam, hogy majdnem megpukkad.
ha azt várta volna majd én megyek és megpucolom helyette nagyot tévedett, mert itthon sem pucolom max évi egyszer, miután egy alkalommal masszív tüdőgyulladást kaptam ablakpucolás után irtózom tőle. kívülről nem nézegetem, belül eltakarja a függöny. míg volt takarítónő addig tiszta volt.
vettem ablakpucoló szerkezetet, de nem tudom minek. a tükröket szépen tisztítgatom vele, meg a zuhany ajtaját. :D