Eolomea14 Creative Commons License 2022.09.28 -2 2 24084

>>>"A lelkes biztatások hatására megnéztem az Orville 3. évadának első 5 epizódját."

Te veszitesz, ha itt abbahagyod. Az elso harom epizod utan en magam is abba akartam hagyni a sorozat nezeset (a 2. epizod borzalmas, a 3. meg suletlenseg). Szerencsere, nem igy tettem. A sorozat masodik fele brillians.

>>>> "De nem láttam mást, mint mesterkélt, erőltetett, cselekményeket, kiszámítható frodulatokkal."

Akkor biztos hattal ultel a TV-nek ;-)

>>> "Melyek ráadásul az aktuális woke propagandát szolgálják."

Hat akkor meg valoszinuleg mas programot neztel. Ugyanis - de ehhez nagyon kell figyelni, es nagyon elfogulatlannak kell lenni, hogy eszrevegyuk - Az Orville pont az ellenkezojerol szol, mint aminek feluletes vagy elfogult szemleleo latja. Csak ugy tunik, hogy az emlitett propagandat nyomja - pedig pontosan annak a vitorlajabol fogja ki a szelet, ill. forditja azt visszajara. Ez altalabn egy fel mondaton mulik - amit pl. a Topa-rol szolo epizodban elmulasztunk, akkor lemaradunk a lenyegrol.

>>> "Valamint középszerű színészeket látok a fő szerepekben [...]"

Ezt nem tudom, honnan veszed - a szineszek kivaloak, akik nagy aterzessel - de nem ripacskodva - jatszanak, es intelligens, ertheto nyelvezettel beszelnek. (Nalad netan William Shattner az etalon? ;-) Akit kritika illethet, az esetleg Seth baratunk, aki elegge visszafogott a 3. evadban (a szineszkedese jobbara kimerul azzal, hogy gondterhelt arcot vag). De nala ez is megbocsajthato, hiszen amugy o viszi a vallan az egesz sorozatot.

>>> "Nem tudom, miért vannak ettől olyan sokan elájulva."

Ahogy a mondas tartja: 'Idetlennek tunnek a tancolok annak, akik nem halljak a zenet.'    Azok a sokak hallani akarjak, es halljak is a zenet :-)

Előzmény: BVNG25 (24079)