erobika Creative Commons License 2022.09.26 0 0 4984

Kedves Anikó és Időgép! Immár elég régóta játszunk a Kvízlabirintusban, és sok tapasztalatot szereztünk a játékkal kapcsolatosan.  Elérkezett számomra az az idő, amikor döntést kellene hoznom:

1. Ugyanúgy játszom tovább, mint eddig.

2. Egyáltalán nem játszom tovább.

3. Kevesebbet játszom, lehetőleg úgy, hogy kimaradjak a bajnokságra történő kvalifikálásból.

4. A "csak a küzdőtéren játék"-ot hanyagolom, és csal a labirintusban játszom tovább.

Ügy döntöttem, hogy egyelőre az utóbbi két lehetőséget választom. Azt is elmondom, hogy miért.

Eddig azért játszottam - mint tudjátok -, mint Időgép is, hogy szinten tartsam a memóriámat, és a reakció időmön javítsak valamennyit. Ez egy darabig sikerült is, elsősorban a memória területén. De a reakció időm kezd visszaesni. Ennek oka az, hogy az idő múlásával egyre több új kérdés van, és amelyek régen kerültek elém, és nem tartoznak az alapműveltséghez, azokon több másodpercig kell gondolkodnom. Rájöttem, tele van a fejem felesleges információkkal, amelyek kiszorítanak más, fontosabb dolgokat a fejemből. Ezt nem akarom. Továbbra is játszani fogok, de csak ritkábban és a labirintusban. Csak a lényeges, általános politikai és műveltségi kérdésekre fogok koncentrálni, és csak magamnak akarok megfelelni. Időt fogok megspórolni magamnak, melyet más, hasznosabb dolgokra tudok fordítani. Viszont nem állok le teljesen a játékkal, mert jó kis agytorna.

Egyszóval, nem fogtok látni sem a bajnokságban, sem a kupában ezentúl. De mivel idáig megfeleltem a kvalifikációs feltételeknek (Huncutka néven) újra kvalifikálni fognak, de  nem játszom le a mérkőzéseimet.

Úgy gondolom, elértem a saját csúcsomat a fenti nevem alatt.. A Baltimore Bajnokságban 2. lettem a 3.csoportban, a Mumbai Bajnokságban pedig a 2. csoportban 11. helyezett. A Jeruzsálem Kupában bejutottam a legjobb nyolc közé. Itt mindjárt Medvlvel kellett küzdenem, természetesen elvesztettem. De meg kell mondanom, a hét ellenfélből talán egy lett volna, akit esetleg sikerül legyőznöm, vagy legalább döntetlent elérni vele szemben.

Azért ne aggódj Gép, amíg nem fejezzük be a párossal, addig játszom a korábbiak szerint. :)

Nem volt könnyű ezt a döntést meghoznom, mert végül is élveztem a versenyeket. Azért is raktam fel, hogy ne legyen lehetőségem visszakozni. Hogy Oscar Wilde szavaival éljek: Bárminek ellen tudok állni, csak a kísértésnek nem. :)