Ilyen emberek ellen csak egyvalami hatásos, ha eltorlaszolod az ajtót és lehetőleg arra felé nyílik, amerről eltorlaszoltad ill. tovább feltétel, hogy ne harmonikaajtó legyen.
Mert ezeknél semmi se számít. De én azt se értem, ha MalacGábor átment vmikor Szofihoz kefélni, akkor ahhoz minek telefon? LOL Hátha a csúcspontnál beérkezik egy fontos hívás? LOL
"Itt hagytam a töltőkábelem" jó duma, csak nem hihető. Meg aki ennyire trehány, hogy összevissza rakosgatja a töltőkábelét, az vegyen minimum hármat és akkor minden helyiségben lesz egy-egy. Feltételezvén, hogy fürdéshez nem visz okostelefont, de ez már túlságosan elrugaszkodottnak tűnne az ÉNB szürrealitásához képest. :DDD
Szofi-Doles duóról meg annyit: Ezek olyan ostobák, hogy ha már a műhelyben folytatják, legalább az ajtót becsukták volna, hogy minimum annyit meghalljanak, hogy hopp nyílik az ajtó VAGY ha van a műhelyben WC, legalább oda bemehettek volna, hogy ne szem előtt legyenek. LOL
Ja még valami:
Indiaira égett bőrű Mesi feltűnt nektek? Ja igen a "nagy visszatérés" szokás szerint semmi nem volt, egyszercsak felbukkant a semmiből. Ahogy Erik meg eltűnt a semmibe. :D Bezzeg amikor Bence elment akkor napokig ment a teátrális búcsú. LOL