tux Creative Commons License 2022.09.23 0 0 85256

Nem hiszem, mert egyáltalán fel sem merült bennem, hogy a gyorsváltó változni fog. Egyszerűen csak meglepődtem. Nehéz leírni a változást, de tényleg közel került a Triumph Tiger 900-hoz, ami az általam próbáltak közül a legjobb, szinte tökéletes volt. Úgy tudnám leírni, hogy már alacsonyabb fordulaton is, gyorsabban, kissebb rántással vált. A hangja is más lett váltáskor, olyan versenymotorosabb.
Gondolom mindenféle szenzorok adják az infót, fordulszám, sebesség, gázkar állás, fékkar állapota, lejtő vagy emelkedő, motor hőmérséklet, váltási szándék, stb. és ezek alapján egy algoritmus eldönti hány gyújtás maradjon ki, mekkora gázfröccs kell, stb. Gondolom ezt az algoritmust fejleszgetik.

Amúgy, ami hihetelen, hogy állítólag 4-6 órát tart a szoftverfrissítést. Elsőre egy napot mondták, de a nap végefelé felfíbvtak, hogy nem lesznek készen a frissítéssel, maradhat-e még egy napot?
Amikor tegnap átvettem, kérdeztem, hogy hogyan megy ez, azt mondta a munkafelvevő, hogy nem egy szoftvert kell frissíteni, hanem külön van a TFT és az egyébn modulok. Az enyémnél a vészhívó modullal volt bajuk, nem sikerült elsőre, de végül az összes rendszert frissítették sikeresen.

Remélem van itt olyan szerelő aki többet tud erről és lesz olyan kedves megosztani velünk.

Előzmény: hamvasat (85253)