Hokutoriki
2022.09.21
|
|
0 0
7213
|
Én most őszinte leszek, de talán nem népszerű: nekem eszméletlenül tetszenek ezek a kaotikus tornák. Múltkor Ichinoyo, az előtt volt győztes Wakatakakage, korábban Tokushoryu, de a jelenlegi mezőnyből még rajtuk kívül is van vagy 5-6 tornagyőztes, Takakeisho, Shodai, Terunofuji, Tamawashi, Tochinoshin, Mitakeumi, és biztos még ki is hagytam valamit. SOHA nem lehet tudni, ki fog győzni. Totál kiszámíthatatlan. Ichinoyo nyert legutóbb, most az se biztos hogy KK lesz. Nekem ez a szintű változatosság nagyon tetszik. Lehet, hogy nem minden meccsen kirobbanó a színvonal, de azért minden napnak van 2-3 kiemelkedően látványos küzdelme, és még további 3-4 igen szép. Sokkal jobban szeretek most szumót nézni, mint mikor Hakuho sorozatban gyártotta a 15-0-okat, vagy mikor Asashoryu mindenkit ledominált. Itt most komolyan, bárki győzhet. Sérülések, formaingadozások, lelki állapot, sok tényező van, ami befolyásolhatja a végeredményt. Lehet, hogy legközelebb megnyeri mondjuk Kotonowaka. Most csak mondtam valamit. De lehet, hogy Kotonowaka makekoshizik legközelebb. Megjósolhatatlan. Talán egyedül vagyok a véleményemmel, de én szeretem ezt a szintű káoszt. |
|