Greg34 Creative Commons License 2022.09.18 0 0 49758

Sziasztok! Valamelyik nap (csütörtökön) nem is tudom miért, talán mert az esett útba, de eltértem a MOL.-os tankolástól én balga, LUKOIL-nál tankoltam egy teherautós kútoszlopról. Másnap már nehézkesen indultam. Azóta ha egy napot áll, tényleg sokat szenved mire elindul. Melegen hibamentesnek mutatkozik. Létezik hogy dermedtebb a gázolaj? Ha jól tudom mindenki a MOL.-tól vásárol, nem szabadna különbségnek lennie. Illetve kinek mi a véleménye a 10% benzin hozzáadásáról, dermedés orvoslásnak céljából? Hallottam régi öregektől.. Most hogy azért nagyot zuhant a múlt heti 20 fokos éjszakai hőmérséklet.. +4 +7-re kb, érdemes-e kipróbálni, nem okoz-e kárt? Magyarországon 2 körön téliesítik a gázolajat szeptember 15, és november 15-e után elvileg. Hallottam olyasmit is hogy van olyan is aki szintetikus 2T olajat tesz az üzemanyagrendszerébe, hogy kenje az adagolót, és egyéb alkatrészeket.. kinek mi a véleménye az ilyesmikről, esetleg ki az aki próbált már bármit is a könnyebb hidegindítás, illetve füstmentes járás érdekében.