Petyka30 Creative Commons License 2022.09.18 -3 0 18418

Ok. Az érvet elfogadom. Sok igazság van benne amit írsz. De ha ez rossz nekünk, akkor ki kell lépni, és a markunkat viszont nem kell tartani. És akkor felesleges volt a rendszerváltás, mert Kötcsén nem hivatalos, de arról beszélt Viktor, hogy tud 2060-ig a Fidesz hatalmon maradni. Uniónak vannak előnyei, és sok hátránya. Én azt képviselem, ha Te mást elfogadom, hogy az Európai Unió országai, együtt jobban tud tárgyalni, mint egy kevesebb mint, 10 milliós ország. Mert ha volna Visegrádi 4-ek, akkor talán igaza volna Viktornak. De Viktor, már azokkal is összeveszet. Lásd Hofi Gézát, aki 2000-es években megmondta, hogy Viktor feltalálta a Visegrádi 1-ket: https://www.youtube.com/watch?v=CkeVEdyEi-c&t=8s És ettől, hogy az Unió "egy" volna, senki sem vesztené el a Nemzeti identitását. A migráns kérdést is csak politikai okokból csinálja, mert szavazatokat szerez vele. Nem akarnak Magyarországon maradni. Hanem Nyugatra akarnának "átsétálni". Mert egy ismerősöm kint él angliában, és már annyira kevés a kamion sofőr, hogy ha nem lennének a bevándorlók, áruhiány lenne. Nálunk is ez lesz, se orvos, se tanár senki, mert néztem Viktor tusnádfürdői beszédét, és elkezdet igazat mondani, hogy mi sokkal többet adtunk a Nyugatnak, mint amennyit kaptunk, csak nem tett vesszőt, hogy én is elkergettem a fiatalokkat az országból. Ha kiklép Viktor az Unióból, amire jó sanszot adok, akkor Te azt mondod, hogy olyan országban akarsz élni, mint Kína, ahol egy teniszezőnő, eltűnt, és semmit nem tudunk róla. Van egy mondás a Demokráciánál nem találtak még fel jobbat. És ha Te azt írod, hogy az iszlám vallás lesz többségben, ezt elfogadom, nálunk meg a cigányok. Már a 13. kerületben is, annyian vannak mint az oroszok. Ilyenket nem mond, hogy a gyerekeinket, hogy neveljük, nem mondja meg kikkel éljünk, mert  a migránsok 99,9999% nem marad az Unió leszegényebb országában. Ez Viktor totális agymosása. Lassan kihal az ország. De ő demográfiáról beszél. 12 éve nem emelt családi pótlékot, és a 3 gyerekeseknek adott 99000 Ft 2010 ben, sokkal többbet ért, azt is elinflálja, mert 12 év alatt 1 Ft-tal sem emelte. Egyben igaza van, hogy levitte a 16 évre az iskola kötelezettséget, mert annak semmi értelme, hogy a cigányok tönkre tegyék az órákat, ami még meg van tartva. Én levinném 14-re. Aki akar tanuljon cigány is, mert nagyon kevés százalékuk, integrálható a társadolomba, de ki nem zárja őket Viktor. Csak akik elvégzik az iskolát, nagy hányadul, elhagyja az országot. Az első negyedévben 19000 valahány gyerek született, és ez folyamatosan egyre roszabb. Tehát Viktor családpolitikája is, teljes kudarc. Nem beszélve róla, hogy százalékban egyre több cigány születik. De éljen Viktor, éljen Rákosi!!!!!!

Előzmény: MahatmaC (18417)