Petyka30 Creative Commons License 2022.09.18 -4 0 18412

Ok többet ilyen témát nem írok. Mondjuk abban teljesen igazad van, hogy az EU egy nagy fa... De most a 2/3 pénzt nem karják ideadni. Ez milyen döntés? Két döntést tudok elfogadni, vagy semit nem kapunk, vagy mindent. Mert az 33% százalékot az Unió döntése az én értelmezésemben az, hogy az el lehet lopni. Ez egy totális vicc döntés. Csak van egy rosszabb, ami szerintem be fog következni, hogy kilépünk az Uniból. És akkor Viktor egy olyan rendszert fog felépíteni, mint Lukasenka. Gázunk akkor lesz, csak az autóipar stb ki fog vonulni, mert ez az ársapka, nekem is jó, de teljesen a Marxista közgazdaság. És mindent államosítani akar, amivel 20 évig nem lesz baj, csak majd amikor leamortizálodnak ezek a cégek, nem fogja tudni az Állam korszerűsíteni a gyárakat, ami persze még itt marad. Lásd Vodafone, az a vicc hogy 2 cége vana Vodafonnak Magyarországon, és ők a veszteségeset vették meg 1 zsák pénzért. Ezt a rendszert egyszer már kipróbáltuk, a Szocializnust, hát nem jött be. És eddig volt Putyinnak szüksége Viktorra, de neki sem fog gázt adni, mert már Viktorra nincs szüksége. És ameddig Hodola Attila Energaiügyi Államtitkár volt, könyörgöt Viktornak, hogy ne egy lábon álljunk a gázzal. Csak kiszállt, mert látta, hogy csak a korrupcióról szól minden. Ángyán József is hitt neki, de 3 hónap alatt átlátta, hogy szétlopják a vidéket a Fideszesek. De még sorolhatám Pálinkás József stb. De ő Keletre ment. A Nyugatnak lesz gáza, csak most ez az ideológiájuk Viktoréknak, hogy a Nyugat haldoklik. Mintha a Tanú filmet néznném. Mekem nincs pártom, mert én konzervatív vagyok, meg kicsit Liberális. Egy kicsi esélye van a világnak, ha Putyint merénylettel kinyírják. Kicsi a sansz, de nem zárom ki. Egy pszichopata, akinek nincs vesztenivalója. Ez a 3. világháború, csak kevés fegyvert használnak.

U.I Gyurcsány valóban nem becsületesen szerezte a vagyonát, mert Pioska nyanya segített neki, de Viktor apukának, nagyobba vagyona, mint Fecónak. Ne beszéljünk Lölőről. És akkpr a Viktor média foglakozik a Fecó vagyonával. Röhögnöm kell, másban észre veszik a szálkát is, magukban a gerendát sem. Vicc ország lettünk, 20 év múlva Románia, sokkal fejletebb lesz mint mi. Pedig mi mekkora előnyben voltunk velük szemben. De elvesztegettünk, több mint 32 évet. Sőt még sokkal rosszabb a helyzet. Fiatalok elmennek,és ki fog halni az ország. De ha Te úgy érzed ez jó, majd talán egyszer a téli álmodból felébredsz. Csak már most késő,mert senki nem tudna rendet tennis az országban. Azaz game over.

Előzmény: MahatmaC (18410)