Mental_PtIent
2022.09.18
|
|
-1 0
1691
|
A lombik nem csak petefészekrákot, mellrákot csinál........................
3. lombikbébi hormonkezelésem alatt kiderült, hogy agydaganatom van, amit eltávolítani nem lehet. Emiatt 1,5 hónapos sugárterápiára fogtak. A sugarazás okozta kellemetlen tünetek enyhítésére vízhajtókat (Verospiron, Furosemid) és Medrol 4 mg-os tablettát kaptam Quamatellel. Miután lejárt a kezelés, fokozatosan abbahagytam a gyógyszerek szedését. A Medrol (hormontartalmú tabletta) abbahagyásával viszketést okozó folyásom lett. A folyást megpróbáltam hüvelyöblítõvel kezelni, tejsavbaktériummal, aztán Génia 92-vel most pedig egy másik új készítményt vásároltam a Pevaryl G-t. Úgy néz ki, hogy egyenlõre nem használ semmi és a menstruációm is 20 napra jött meg. A daganat miatt a jobb lábam mindig jég hideg és félek, hogy emiatt a jobb petefészkem gyulladást fog kapni, mivel mindig fázik ez az oldalam. Nem tudom, hogy tudna-e ebben nekem segíteni valamilyen módon. Nagyon kikészít ez a sok szenvedés. Elképzelhetõ, hogy a sugárzás miatt legyengült az immunrendszerem és ezért nem tudok kilábalni a betegségekbõl? Válaszát tisztelettel elõre is megköszönöm! H.K.
http://www.infertility.hu/onokv.php?e=1&r=344&from=280 |
|