Bookshie
2000.03.01
|
|
0 0
20
|
Végre néhány értelmes fazon, aki értékeli azt, ha egy banda színvonalas zenét nyomat és olyan énekessel van megáldva, aki játszva, félálomban leénekli a csillagokat az égről. Gy.k.: a HIM-ről van szó! Elképzelni sem tudom, mi lehet benne a "szemét". Az, hogy nem olyan divatoskodók, mint az MTV-s bandák? Hála a jó égnek! Vagy az, hogy a germánok rákattantak a Join me-re és gyakran lehet látni a klipet? Na és? Ville-nek a kezdetek óta az a törekvése, hogy kikerüljenek az underground körökből és ez - a jelek szerint - kezd nekik bejönni. Ráadásul úgy, hogy ennek érdekében NEM kurvultak el zeneileg, hisz az új album még keményebb és gitárcentrikusabb, mint a Greatest Lovesongs. Tudom, ez nem HIM topic és bocsi, de nem értem, miért kell fikázni őket. Egyébként az az Overdrive műsor már ősrégi, az első albumuk megjelenésekor is leadták két ízben, csak akkor még kevesen tudták róluk, mi fán teremnek... Egyébként keine pánik, biztosan nem lesznek a meghívottak között, mert nagyon kevesen ismerik őket itt mifelénk. De tudnék még ilyen bandát mondani: Lacrimosa!
|
|