Petyka30 Creative Commons License 2022.09.16 -1 0 18396

Ezt az ideológiát nyomod Te is. https://www.origo.hu/itthon/20220915-bravuros-fradi-gyozelem-balliberalis-media.html  Világra szóló siker. A kutya nem nézte, a sok buta magyar ember kívételével. Talán 2500 monacoi drukker nézte Franciaországban. Mi van az igazi tétmeccsekkel, amikor a Vb selejtezőn csoportunkban, a 3. kalapból húztak minket, és negyedikek lettünk. A híres albán légierőtől, kétszer is súyos csapást kaptunk. Mandiner.hu. https://sport.mandiner.hu/cikk/20210905_albania_magyarorszag_visszaszerezni_a_renomet_es_az_eselyt_elo_tudositas Azt hiszem az nem balos média. Egy éve volt kb. De biztos Soros, vagy Brüsszel, vagy Gyurcsány lefizette a Mandinert. Itt mindenki megbolondult! A politikáról meg annyit, Orbán úgy járt, mint Gyárfás, ameddig Viktornak szüksége volt Gyárfásra, az Úszó VB miatt, addig engedte, aztán eldobta mint az ember a fehérneműjét. Most Viktor járt így Putyinnal, most már leszarja Viktorkát. És nem szívesen írom le ennek az " embernek" a nevét Bayer Zsolt, aki a Várban 30000 valahány ezer forintért bérlel egy lakást. Még a háború kitörése után, a Nyugatot szídta, hogy ők fázni fognak, mi meg nem. Már a panelekben sem akarnak 20 foknál többet, az a szerencsétlen, Gulyás Gergely jelentte be tegnap. Mi van 5. pártkönyv tulajdonosa? Putyin leszarja Viktort, nem fog nekünk gázt adni. Majd akkor dideregjél télen, és légy büszke Viktorka politikájára. Ma elment valami szerb kitüntetést átvenni, és az Unióról tárgyal Belgrádban valakivel. Csak ő nincs sakktáblán, egyelőre nincs ilyen figura az EU-ban.. Jani Rékáról meg azt írtam, ezzel a taktikával, nem fog 100-ba jutni. Egyelőre nekem áll a zászló. Majd ha bejutott az első 100 valahányba, és GS főtáblás lesz, ezzel a versenyprogrammal, akkor megkövetem megam, és gratulálok Rékának. Karikó Katalint is kitüntették, csak nem Magyarországon él, hanem egy másik szemét rendszer üldözte el. Te ezt a rendszert ezek szerint támogatod, lelked rajta. Olyanok mint az ördögök, sőt még annál is rosszabbak.