Petyka30 Creative Commons License 2022.09.15 0 0 18391

Figyelj én kis kora óta ismerem  Tesóm révén, mert Szombathelyi Ricsi, és sokáíg Ruck Nagymester Róbert volt az edzője. Neked fogalmad nincs milyen borzalmas elbánásban részesült. Ricsi Egy tehetségtelen NB1-es focsita, többet kap az Államtól, mert ő nem kapott semmit!!!!!!!!Mi az értékeinket, mert a sakk azért népszerű szellemi sport, és ha nem is carlseni végjátéka van, de nagyon szeretik Ricsi végjátékait. Külföldön nagy szurkoló tábora van. Én nekem mindig magyar marad, és tiszta szívből kívánom, hogy mint sok magyart, akit elüldőztünk, Puskás stb, az álmát valóra váltsa, Én úgyanúgy drukkolok neki. Ez a szemét Fideszes sakk elnök, évekig hittegette Ricsit, és nem adott nem egy lyukas 2 fillérest sem, De a pletykák szerint, megunta 2. számú játékosunk a hitegetést, és  Gledura, Benjamin is zászlót fog váltani.Most nagyon boldog mindenki, hogy a vesztesek ligájában győzött a Fradi, de ezt a nagy országok nem veszik komolyan. Ráadásul, a 2 magyar van Benne Dibusz, és Botka. Botka sem kezdő a magyar válogatottban, tehát ebből semmit ne profitál a válogatott. De leht sérült Szalai Ádám, de ha nem sérőlt, akkor is 10 percet kap. Ádám Martin meg, komolytalan ligában játszik, mind Dzudzsák elment pénzt keresni. Neki van igaz. Csak a válogatottnak nincs csatárja. Annak szurkolsz akinek akarsz, de Ricsi megérdemli, hogy neki szurkoljaljak. De annak szurkolsz akinek akarsz, de Ricsi nem ezt érdemli.

Előzmény: papuci1955 (18390)