Én csak azt szoktam volt mondogatni, hogy látszik, hogy Kina a világ legnagyobb lakosságú országa... Nekem amúgy azokkal nincs semmi bajom, a cigányokról meg csak szemléltetésként egy sztori (haver mondta, én nem láttam):
Odamegy egy szimpla cigány a jól öltözött (valószínűleg zenész) cigányhoz és lejmol tőle.
Mire az meg elküldte, hogy "Mit akarsz, te büdös cigány?!" Szóval, ha a cigány útálja a cigányt, az is jelenthet valamit... Szerintem azok között is vannak rendes emberek, nem is egy, de az aljanép lerontja az összképet. Másik haver kinn lakik Csepelen, embersilóban, ő mesélte, hogy volt úgy, hogy egy cigánykaraván ott táborozott le a parkban... Én meg 10 évig laktam a József utcában, ismerem a dörgést... Lehet, hogy nekünk is vannak nagyon "súlyos" cigányaink, de ha valaki megnézi a román cigányokat, azokhoz képest a mieink...
A Havannáról én is hallottam sok storyt, meg Csepelről, persze egész Pest elég nagy gettó... Ha meg cifrát akartok látni, utazzatok a 30-as villamossal, a villanykörték több mint 2/3-ada ki van lopva, össze van az egész firkálva...
Amúgy én a csöveseket utálom, mint a szart, hányni tudok a szaguktól, meg a kinézetüktől. Mindenhol rontják a levegőt, össze kéne őket szedni, mint a leprásokat, és összezárni vhová... Jó, most redneck voltam, de aki hajlandó dolgozni, az dolgozzon, csak akkor a munkahely adjon neki szállást, kaját és fürdőt - oldódjon egy probléma. Vagy gyűjtsék be őket, ha koszosak és büdösek, tisztítsák ki őket, de kímélet nélkül szedjék össze az összes bűzgörényt, ne szennyezzék a terepet! Ha tiszták, megint mehetnek emberek közé!
Gábor, neked meg annyit, mivel bírnád rá a cigányt, hogy a kínainak építsen...