Hidd el lehetnék. Még például a női kézilabda szövetségi kapitány is. Mert nem volnék olyan hülye, mint Mocsai Fideszes seggnyaló Lajos. Na már most azért lehetnék, mert a kézilabdához nem értek szakmailag szinte semmennyire, de ma egy kapitánynak, annyi a dolga, hogy cseréljen. Mert van legfontosabb szerplő, az erőnléti edző(m). És a video elemző(m). Na már most a másodedzőm cserélne, de egy jogot megtartanék magamnak, az időkérést. Nagyon fontos, mikor kérsz időd, egy egál meccsen. Mocsai elvtárs: 2000 Sydneyt írunk. 8 között nagyon vezettek az osztrákok. Feljöttünk egy gólra, és 36 másodperc voltperc hátra. De szerencsére megszereztük a labdát, de ahelyett, hogy rögtön időd kért volna, de egy kétes szituáció volt, vagy belemenés vagy 2 perc. Hát mákunk volt, jó indulatuak voltak a bírok, és 2 perc lett belőle. És így 2 emberelönyünk lett De "mester", időd kért. Ez nem lett volna baj, csak tudtam, hogy hülye, és kiabáltam, hogy le ne vigye kapust. Mert ha gólt lövünk, be fogják esetleg az üres kapuba a labdát az osztrákok. Na már most Mekk Lajos levitte a kapust. Nem mindegy, hogy 6-4-ben, vagy 7-4 ellen támadunk? Hát ki is egyenlítettünk, az osztrák kapus előre fut, bedobja 2 "győztes" gólt, csak szerencsére túl lépett a felező vonalon, és a bírók megint nekünk kedveztek. Itt a jelenet: Ráadásul, akkor az osztrákok kapitány nem egy szakember volt, szintén, hanem egy mocskos üzletember, aki így végezte!!!!!!https://www.youtube.com/watch?v=KBSYorvGofE Na már most jött a hosszabítás, a hol kompenzáltak a bírók, és mindenért kiállítottak. Valahogy x-re hoztuk az első hosszabbítást. de a 2. hoszzabításban korrektek voltak a bírok, és nyetünk. Csak egy volt a bibi, az első hosszabítást folyamatos emberhátrányban játszottuk, és feleslegesen, játszottuk 2. hoisszabítást. És így Tíz perccel többet kellet játszanunk. Ugye erőnlétileg nem mindegy? Na már most a döntőben 43. percben a döntőben 6 góllal vezetünk a dánok ellen, és elfogytunk. lehet az a plusz 10 perc hiányzott, amit az osztrákokkal le kellett játszani? Nem tudom. Lehet Mocsai lelkén egy Olimpiai aranyérem szárad. A teniszhez meg értek, most mondok egy példát. IVo Karlovics NR14 lett. Na mármost, Roddick megfejtette rejtvényt, mert Ivonak nem kell első szervát ütni, hanem egy biztonságos elsőt a fonákjára, és belenyesi gyönyűrően a hálóba. De ezt senki más nem fejtette meg. Egyszer még Rogert is legyőzte Cincinnatiban, mert nem jött az első szerva a tiebreakben, Ivo belecsapot tenyeressel, és Ivo győzött. Beszarás. És egy verseny programot, aztán a legprofibban összetudok állítani. Most Fucso, és Piros jövő héten, a selejtezőből indul ATP 250 tornán, ahol a selejtező sem biztos hogy túlélik. De ha fel is jutnak, akkot is ha mennek egyet a főtáblán, 32 ATP pont. Na most ennél van talán jobb buli, egy challenger, amin nagyon jók indulnak,de ha nyersz, akkor 80, 90, 100 pont. És a következő héten Orleans indul, nagy hagyományú challenger, én egy gyegébbet váalsztanék, de hátha neki lesz igaza, és a döntő is megéri, mert 75 pont. Ha megnyeri nagy gratula érte, mert 125 pontos challenger. De Marci jelenlegi formájában, és a mezőnyt ismerve, én egy gyengébbet választanék, de azaz érzésem, Marci mellett eljárt sajnos az idő, és a száz körül lesz. De lehet kiesik a 100-ból a RG-ig, és nem lesz főtáblárás. Csak hogy értsd Roberto Carballés Baena,és challengereken gyűjti a pontjait, ha a héten nyerne 125 pont, és feljön az 58. helyre, sok challenger győzelmének, és döntőinek révén. Itt vannak az eredményei:
https://www.atptour.com/en/players/roberto-carballes-baena/cf59/rankings-breakdown