Hát nem sokat buktam, csak egy nagyon kicsit buktam, mert a 3. szett előtt visszafogadtam a szelvényemet. Egyébként ha láttad, ha nem, akkor tudok segíteni, hogy tudjál a lányoknak szurkolni, ha érdekelj, írj, 1200 Ft-ba kerül. Egyébként Gálfiban van a legtöbb fantázia. Talán ő WTA játékos is lehet, meg párosban látok benne valamennyi fantáziát. Anna és Panna ITF játékosok maradnak. Errani nagyon kemény munkát végzet, mert másodvirágságát éli. Csak a mezőny sokkal erősebb, és jobban tudnak teniszezni, mint 10 éve. Nem tudom még hova lehet fejlődni? Ez a férfiakra is vonatkozik. Babos megint meghülyült, mert jövő héten, Márky Jenő ősbunkonál indul párosban. Ha megnyerné akkor megérte, csak választana már ki egy párt magának. Vagy indujon Gálfival. Jani Rékának örültél tegnap, csak nem tudom minek, amikor 3 +WTA pontoit szerzett ezzel. Még egyet esetleg mehet, akkor +17 pontot szerez, de ezzel tuti nem lesz meg a TOP100. És jövő héten is WC indul nálunk, abból sem lesz sok pont. Nem értem keményen dolgozik, élete sansza, és nem tud verenyt választani, met ITF 60000, vagy 25000 kéne indulnia, ahol sokkal gyengébb a mezőny, és győzelmi esélye volna. Így el fogja szalasztani, a TOP100-at. De ő tudja melyik versenyt válassza. Ez öngyilkosság, nem az ő szintje. És ha meglenne a TOP100, GS főtáblás lehetne. Fucso is hülye, mert Metzbe megy selejtezni, Mostmár nem ATP versenyen kéne indulnia, hanem challengereken. Mint Roberto Carballes Baena teszi, aki ha nyer a héten, akkor 58. lesz az ATP ranglistán. És ha esze van, egész évben salakos challengereken induk ,és meg lehet a TOP 40- van. Nem beszélve Pirosról, aki szintén Metz quliban indul, de minek nem tudom, amikor 3 challneger meccset nem tud lejátszani, mert megsérül. Tegyük fel meglepetésre feljut a főtáblára, és szerez 12 pontot. Az ő cspata is megbolondult.