Szia.
Tapasztalatom alapjan a Legendet valasztanam. Ujabb, modernebb.
Volt Legend Live-om, szerettem, de a percussion kapcsolok kozel voltak a drawbarokhoz, ami zavart es volt lehetosegem egy Legendre (full B3 felulet) upgradelni, amit eladtam mar, es most egy KeyB Duo Mk2+GSI Burn-om van. Ami hangban nem lehet messze az MK3tol.
Legend live, Legend ugyan az, csak Live kisebb, konnyebb. Ha a Legend utat valasztod, ne vegyel hasznalt Legendet 2017-bol!!! Az enyem sajnos 2017-es volt, recsegett, mikor a Hush-t jatszottam...
A KeyB Mk2-t GSI BURN rotary effekttel kombinalva szeretem, de klasszik rockra hasznalom, gyonyoruen karcol a hangja. Maga az orgona overdrive-ja kevesbe fuzz-zos mint a Legende, de nagyon keves nekem, a leslie effekt sincs ott meeg azon a szinten...
A Legend hangja kicsit reszletesebb (a random, aprobb hang hibakra jobban ramentek, kozelebb van egy igazi B3hoz) ss rengeteg parametert szerkeszthesz te magad. Ezert minden Legend maskepp szol.
KeyB gyakorlatilag megszunt, nem kapsz alkatreszt, semmilyen tamogatast hozza es ami nagyon fontos, bazi nehez. De komolyan. A Legend nem rossz sulyra, de a Live az nagyon kellemes.
Viscount mostani, jelenleg is gyartott cucc es a customer service is mukodik. Nekem teljes alaplap cseret ajanlottak oltari osszegert, ezert eladtam. De legalabb ajanlottak valalmit. Meg egyszer, csak a 2017es szeria nem jo, a tobbirol soha semmi rosszat nem hallottam.
Ha olcso a KeyB MK3 es jo eroben vagy, vedd meg, kozel van az is egy B3hoz, foleg egy Leslievel. De ha ki akarod igazan hasznalni a clonewheel minden elonyet, Legend...
Remelem segitett egy kicsit.