Szia! Ha esetleg van kedved vissztérni fogadásban egyszeri alkalommal, olyan összeggel, ami neked nem fáj, Én szórakozásból játszom, de a többieknek is, szívesen segítek, talán próbáld meg mégegyszer. Én értek a teniszhez, focira sose fogadjál, mert tegnap fogadtam utoljára a Lipcse- Dortmunra, csak szerencsére a 3. percben visszafogadtam, kevesebb mint 10 % veszteséggel, körmöst adok magamnak, ha teszek méggyszer erre a sportra, mert tegnap is nyertem, de én nem a pénzért játszom , hanem így izgalmasabb , és tegnapi találataim. Egyébként már nem tudott a Garroson sem a csúcs közelében játszani, Zverev megverte nagyon, csaka feje, nem bírta. De ha a csúcson volna, az is kevés lett volna Zverev ellen, meg jövőre Alacaraz ellen. 17 évig volt a csúcson, ami ember feletti, csak a sport, nem tudom meddig, de mindig még fejlődik. A fogadó irodák sokat tévednek, de Carlost látják favoritnak. De ha van kedved, és internetes web kártád van, vagy valaki mást, hátha érdekel, van 2,5 tuti tippem mára, Duckworth- Machac Duckworth győz,és azt is meg kell tenni,ugyanannyival,mint a győzelmet, hogy Duckworth 2-0-ra győz. A másik Tuti Anonymus- Jani Réka , Anonymus győz, és azt is megtenni, hogy 2-0-ra győz. A fél tippem amit megjátszok, fociban nem vagyok nyerő, de most hátha bejön Lipcse- Dortmund 2-es. Amikor megraktam 2.8 volt a Dortmund odssa. Na kiváncsi leszek, mi lesz ma a sorsom. éS még mgkeresheted az ATP fórumban.
Holnap szurkolok Alcaraznek, Te meg most a Swaiteknek légy szíves, mert rá tettem, és arra is, hogy 2-0 lesz, de ha break előnye lesz a lengyelnek a 2. szettben lehet visszavásárolom a szelvényt. Sajna visszafogadtam, a 2-0 lát, és csk a kb a 70% nyertem meg. Lehet 0 hónapig nm mondok semmit, de azt kétlem, és szólok, ha valakik, értik a "szakmájukat" mert ezek rossz odds megállapítások voltak, nem kivsit nagyon. De nem erőszak a disznótól))))))))))) nem vagy disznó, meg ne sértődjél, mert itt már mindenki kiforgatjana szavaimat. Ma is van egy 50% kamat. Majd elmondom a taktikát, ha visszatérnél. Egyszer tán megérné.