Szia! Nem örülten, de inkább jót szórakoztunk rajta. Most tegyük fel, Te vagy a MLSZ elnöke. És adhatsz tanácsot a FTC elnökének. Most nem nézem át azeriek elleni összeállítást, de 2 vagy 3 játékos a Fradiban ember szerintem más volt. Mérnem a BL selejtezőre igazolták le, mert akkor lehet, ez jobb FTC volt, nem az azeriek nyernek. Tehát nem csütörtökön szurkolhattál volna Fradinak, hanem kedden vagy szerdán. Na már most van egy két magyar, de azok a válogatott kiegészítő emberei, A Baselben most nem nézem meg, mikor cserélték be, ha becserélték Szalait, de hosszabbítással 10 percet játszik. Ádám Martin meg elszerződőt Dél Koreába talán, most ontja megint a gólokat. De szerintem válogatottban használhatatlan lesz. De az FTC nem segít a magyar focin, mert Azerbajdzsán a FIFA ranglistán 128. a FIFA ranglistán. És például, nem szeretek hülyeséget írni, de fociban nem vagyok ínnyira otthon, mi az egyéni sportokat szeretjük talán a ciprusi csapatával játszott az EL-ben Lang. De ha már mesterségesen fenntartunk egy ilyen csapatot, mi volna ha hazahívnánk a magyar válogatottat. Mit bánom én, biztos többe kerülne, de legalább magyar volna az FTC. Nem bánnám, és egy igazán összeszokott csapat lenne a magyar válogatott, még tavasszal, úgyis mindegy ha kikapnak, csinálnának egy 3 hetes alapozást a VB és EB selejtezőkre, és mint Bernd Storckkal 3-4 hetes alapozást tartott. És lám csodát legyőztük Ausztriát, és a 16-ban voltunk az EB-n. Tehát régen a Honvéd volt a magyar válogatott, most pedig a Fradi volna. 11 magyar játszana benne, még én is nekik szurkolnék, és kicsit jobb lehetne a válogatott is. Nem úgy mint a Slovan ellen itthon, elénekelték a meccs előtt a Himnuszt, röhögtünk egy jót, mert csak Dibusz volt magyar. Aki szerintünk jobb kapus mind Gulácsi, már csak azért is, mert jó értelemben, minden egyéni sportoló "bolond" a kapusok is. És ő be tudja hergelni magát, nem tudom emlékszel e, a kezdőkapusunk Kósz volt az Olimpián, és az egyenes kiesésen rendszerben, mert Kemény Dénes 10 pontosan tudod meccselni, lecserélte Kószt Szécsi Zoltánra. Hát ő meg tudod őrülni, mint Nagy Viktor, és bejött a csere,és Olimpiai bajnokok lettünk. Bravo mester, ezt Te nyerted meg. Tehát a felcsúti Taho pénzből,amiből senkit nem sikerült még kinevelni, ne gyere Nagy Zsolttal és az angolok elleni 4-0 győzelmünkkel, mert az angolok nem akartak focizni, így könnyű. Bár ez l történelmi győzelem volt az Origonál,https://www.origo.hu/sport/futball/20220615-labdarugas-magyar-valogatott-szenzacios-goljai-az-angolok-ellen.html ami a Mediaworks tulajsonában áll, de történelmi vereségünket is Rossival értük el ,mert kicsit előbb albánia ellen győzelmi kényszerben voltunk. Nem játszhattunk 4-5-1 -et hanem mi próbáltunk az agresszorok lenni, Orbán beírta stop Uzomi, szót is fogadott, de a fiatal albán csatár 2-szer is becserélték a 60. percben, és hülyét csinált a magyar válogatott védelméből. Ez volt a történelmi verségünk 1 éven belül, történelmi verség, aztán győzelem. vereség. https://sport.mandiner.hu/cikk/20210905_albania_magyarorszag_visszaszerezni_a_renomet_es_az_eselyt_elo_tudositas A Mandiner ami szintén Mészáros Lőrinc tulajdonában áll, de biztos az újságírót lefizette Soros Hát 1 év sem telt le, történelmi győzelem egy barátságos meccsen, és egy tét meccsen, történelmi vereség. Egyébként a VB,és EB csoportban semmivel nem szerepeltünk jobban Rossival, mint Storckkal. Csak a foci azért is a legnépszerűbb sportág, mert a legnagyobb a szerencse faktor benne. És Andorrától kikaptunk, ráadásul azt hiszem műfüvön, ahol egyszer mentek át az andorraiak, és egy szerencsés góllal nyertek. Pedig mi voltunk a jobbak. Tudod a FTC is, akkor került be a BL_be, amikor a covid miatt a selejtezőben 1 meccset kellett játszani. Szóval kikaptunk, és igazságtalanul levetették a magyar játékosokkal a mezt, és szegény Dzsudzsák, aki felmérte képességeit elment Ázsiába pénzt keresni. Nem neki volt igaza? De a válogatottért, igaz nem támad vissza talán még a válogatottban sem, de a szívét lelkét kitette. és az andorrai meccs után, szegényt nagyon sajnáltuk elsírta magát. Itt a video: https://www.youtube.com/watch?v=BviYgw8QwZc Szóval amennyi pénzt amennyit kapott a felcsúti Metropolisz, abból a pénzből haza lehetne hívnia magyar válogatottat. Csak egyet nem láttunk át ki lesz a csatár. Mert az szerintem nincsen. És aki van, nem akarom bántani, ki vagyok én, egy senki, de a svájci csapatánál kispadozik, és Ádám Martin, nem tudja pótolni. És nem zárom ki, hogy csoport 2 . lesz a Fradi, de legalább 3 és megéljük a kupa tavaszt. Ami akkor igaz, ha a csoportban 2. lettünk, mert akkor, valóban az Európa Ligában folytathatnánk. De ha 3. leszünk akkor nem igaz, mert régen a 3. kisesett, és nem ment 3. számú kupába. Itt van Csány Sándor programja. Mi valósult meg belőle, csak azt nem mondhatod, hogy kint voltunk 2 EB.n, mert azt annak köszönhetjük, hogy 24-re emelték a létszámot. Az valósult meg, hogy 10000 lesz az átlag nézőszám? Itt a programja csányinak: https://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/futballreform-elott-futott-palyak-tizezres-atlagnezoszam-reszvetel-a-nagy-tornakon-2066909
u.i. Tudom a Fradi hazai pályája a Groupama Aréna, de tegnap megtelt volna a Puskás is, ha ott játszana a Fradi,a nemzetközi kupában? Tudom a hazai pálya.