sg0 Creative Commons License 2022.09.08 0 0 5487

Én nem estem a fejemre, abbol kiindulva, hogy a kölcsonhatasok c-vel terjednek, csak a véges Minkowsi térben írom let az universumunk idöbeli fejlödését. A megfogalmazásnál vigyáztam arra, hogy az minden körülmény között, minden sebességnél érvenyes legyen.

Az elemi töltesek, az elemi tömegek és a c is, megmaradnak az idobeli fejlödes alatt. Ezért néz ki a.hatásintegrrálom a véges Minkowski térben, úgy, ahogy kinéz.7042.

Nem tételezek fel határ-, vagy peremfeltételekkel, de mellékfeltételeket igen.

Más mellékfelteleket a mezökre,.a Lorenz feltételeket,, és mást a részecskékre. A töltesek megmaradása miatt, integrális mellékfeltételeket a részecske valószinüség sürüségeket megadó áramsurusegekre, amik  a Lagrange multiplikátorokhoz vezettek a részecskék mozgásegyenleteiben. Persze át kellett térmi a spinorokhoz,   a részecsék mozgâsegyenlete a spinorokra érve yes, és ezekböl kell a ársurusegeket megszerkeszteni, amik vegsö soron bele kerülnek a Maxwell egyenletbe

NEM tételeztem fel, hogy a kôlcsonhatások konzervativak, mert mind a két mezō okot ad hullám  kisugárzásra.

A statikus Newtoni gravitáciòs erö torvény és a Coulomb törveny határesetek,.ha az ember NEM akar számol  a mezök c-vel törtenö kiterjedesével. De a mezók alapvetöen négyes vektor mezok

Ez a leírás beépítette a gravitáciòt is a részecskefizikába és egyesitette az e.m.-mezö leírásaval.ami végtelen elönyt jelent a modern fizikával szemben, amI csak egy tákolmány!