rokas Creative Commons License 2000.02.28 0 0 16
Kiprobaltam a dolgot (:

Nekem tetszik, csak 1-2 hozzafuznivalom van.

a zergek miert full lathatatlanok? najo ez mint kiderult bug mondjuk (:

a masik hogy valami kicsit nincs kiegyensulyozva. a terran jo hogy erosodott de ennyire? 24 viszonylag olcso ghostot a haverok semmivel se tudtak megallitani, nem is a brutalis sebzese (hamar felfejleszti az ember ugye) hanem a durva lotavja miatt. arrol nem is beszelve hogy a bunkerbe ha betettem 8at haaat... (: azt a lotavot nagyon vissza kene venni, a zerg sunkent szetlottem messzirol. azzal egyutt hogy tuzon vizen atmegy ugye hihetetlen eros egyseg lett...

a speller unitokra (templar defiler) szerintem felesleges attackot rakni, igy nem lehet veluk belopzni, vagy csak nagyon nehezen. en a helyedben az arbiter-rol is levennem (:

az epuletek attakja nem mukodott. ez meg ijen prebetaverzio? (: mart en szeretnek factoryval tamadni ugye (: 200M 100Gert kiraly unit (:

a protossok szegenyk most igencsak gyengusok.

ja igen. a zergeknel tiszta felesleges a guardian most hogy a devourer foldre is kop. valamint eleg logikatlan hogy az acid sporak nem ragadnak meg foldi egysegeken (:

a kommandosunitok nekem tetszenek, masok elegge anyazzak oket (: hiaba ki mit szeret koztes mewgoldaskent nem lehetne megoldani hogy mondjuk 50-100 energiaert menjen at a hegyen vizen? igy igen huzosak (:

nah ennyi mostan (:

roka's

Előzmény: Norby (15)