MickeyKnox Creative Commons License 2000.02.28 0 1 465
Tudom, hpgy nem nekem cimezted, de en is valszolok ra:

- Igen, legalabb annyit tudjon, amit te mondjal, vagy Amerika eseten azt, hogy hany tagallam van, ki eppen az elnok, vagy azt, hogy tudjon egyedul kitolteni az adatlapot (mert rengetegen nem tudjak).
- Tobbszor is elhangzott mar, hogy mi (marmint azt hiszem Messer es en) az alap es kozepfoku oktatast, valamint az atlagember muveltseget kritizaltuk, es most is azt mondom, hogy jogosan.

Meg1x megemlitem: egy vetelkedomusor az atlagembernek szol. Tessek megnezni az alabbiakat:
Who wants to be..., Greed, stb. A Jeopardy sincs azon a szinten, amin a magyar megfeleloje volt (Mindent vagy semmit)

Ja, es az iskola es a neveles szabadsagarol:
Addig, amig szinte minden honapba meggyilkolnak egy tinedzsert masik tinik, amig jo kornyezetben elo 12-14 eves lanyok nem tudnak mit csinalni magukkal, amig egy gyerek beperelheti a tanarat, vagy a szuleit akar egy felemelt hanghordozas miatt, addig ne beszeljen senki hatekonysagrol, meg hogy ez milyen jo a gyereknek! Ajanlanek ide is ket - egyebkent rendkivul undorito - tv musort:

Maury Show, Jenny Jones - meg lehet nezni, mit eredmenyez a szabad amerikai oktatas-neveles.... Onkontroll nelkuli, nekepzelt, buta, tinik, akik 13 eves korukban szexualis eletet elnek, a szulok nem tudjak kordaban tartani oket, ok meg nem tudnak mit kezdeni magukkal (barati kozosseg hianya, osszetartas hianya - mintha mar utaltam volna ra...)

Bocs, ha elragadtattam magam....

Előzmény: pestiutca12 (464)