pestiutca12
2000.02.28
|
|
0 0
464
|
Messer,
Teteles magyarazatot kersz hat nezzuk utolso irasod Tibornak. O feltett egy kerdest:"vajjon melyik orszag nepe okosabb a masiknal?" Es felelt is ra:"engem nem erdekel"
Szeretnem tudni, hogy szerinted ez miert annyira fontos, hogy emiatt kepes voltal lenézoen megjegyezni:"Teged nem erdekel mert Teged az anyagi jolet erdekel" Szerintem ez a felelet teljesen OFF volt. (itt ugy mondanak:"low blow") Nem a tenyt tamadtad hanem szemelyesen a Tibort. Ha ez nem cinicizmus akkor mi?
Es ha szerinted ezzel annyira fontos foglalkozni, mégis kinek a merceje szerint kellene ezt eldonteni hogy meg legyel elegedve a valasztassal?
A kenyszer muveltsegrol meg csak annyit, hogy az nem produktiv, nem tanit meg gondolkozni, csak esetleg arra kepesit hogy szajkolas szeruen el tudja sorolni mondjuk az osszes kemiai elemek roviditeset anelkul hogy tudna mirol beszel, vagy tudja hogy a Pillango Kisasszony egy Puccini opera es nem a sarkon allo kurva de hogy mi a zenei erdekessege azt mar ne kerdezd tole. Ez szerinted muveltseg? Akkor inkabb leszek a te velemenyed szerint "muveletlen Amerikai" de mikor beszelek valamirol, pontosan tudom hogy mit mondok. |
|