Harvester:
1:
Egyszer egy szemét DIREKT lépésben belémgurult a furgonjával, meghúzta a bal elsô ajtót, csak fényezni kellett. (Ez volt az elsô Ivanicsos esetem.)
2:
Álltam a piros lámpánál, mikor hátulról belémgurult egy kisteherautó, hátsó lökhárítót és a hátsó homlokfalat fényezni kellett.
3:
Két nappal azután, hogy elkészült, a McDrive-nál vártam egy pohár italra, amikor hátulról meglökött egy kiscsávó a tuningolt VW Polojával. Javítás: mint 2. pont
4:
Ez durva volt, az Etele úton (2x2 sáv + zöld elválasztó sáv) a szembejövô sávból balra bekanyarodott elém egy csajszi a Fiat Pandájával, én kb 70-nel, szinte fékezés nélkül kaptam derékba. A Volvon cserélni kellett a váznyúlványokat, motorháztetôt, lökhárítót, 4 hűtôt, lámpákat hűtôrácsot és az alsó motorvédô lemezt. A sárvédôk már nem sérültek. A Panda szétszakadt.
5:
Ez sem volt piskóta, sikerült belemenni 110 körül az érdi panoráma (70-es) út hajtűkanyarjába. Egy BMW döcögött elôttem, ki akartam kerülni, de ekkor elkezdett gyorsítani, én meg nem hagytam magam. Bár hagytam volna, mert besokalltam és végül is a kocsi megcsúszott, és flippereztem egy jót a két szalagkorlát között. (Pedig majdnem megvolt :-) Javítás: mint 4. pont, kivéve motorháztetô, plusz jobb elsô futómű. (Csonkaállvány, trapéz).
Ennyi. A 4. pontnál ha nem Volvoban ülök, meghalhattam volna. Az 5-nél is, ha nincs nagy szerencsém, mert amíg ide-oda pattogtam az úttesten, el-elhajtott mellettem pár kocsi.
A 850-nel eddig semmi, egyszer lepattant a hátuljáról egy Passat, nyoma nem maradt.