Spy der Man
2022.08.30
|
|
0 1
72
|
mennyit fizetek a cikkért?
Olyan szakértő az elemzés hogy éppen a problematikusabb résznél ismeri el hogy az ASZ túltolta a biciklit, nem igaz, nem ügy van a való életben, de a cikk 90% meg teljesen masarol szol csak hogy VEDJE.
- Az ÁSZ túlaggódta magát, a diplomás nők nem maradnak többen pártában azért, mert a felsőfokú végzettségű férfiak száma alacsonyabb. Választanak inkább egy szakit maguknak.
Az legarulkodobb meg az a resz hogy a ASZ szerzők nagy szakérteleméről papol, DE NEM ÍRJA le kicsodák mit csináltak azok a fene nagy világhírűek, hanem csak kiválasztja az igazgatót hogy azzal peobalja igazolni hogy de nagy szakember
- Az ÁSZ elemzését ismert kutatók írták, akik jártasabbak az oktatás és a pszichológia terén, mint a demográfiában.A kutatást vezető Németh Erzsébet pszichológiából írta a PhD-jét és kommunikációtudományból habilitált; 2011-ig a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetének docense volt, jelenleg a Közszolgálati Egyetem és a Metropolitan Egyetem tanára, az ÁSZ igazgatója. Az elemzés többi szerzője az ÁSZ számvevője.
|
Előzmény: Törölt nick (35)
|
|