hamvasat Creative Commons License 2022.08.29 0 0 84970

Felszerelés után pár napig még óvatosnak kell lenni, el tud forogni.

Ha már gumi téma. Tegnap átgumiztam haverom XR-jét. Barátom K1600GT-je van soron. R17.hu-ról tudtam csak GT-s Road 6-ot rendelni.

Múltkor írtam, hogy beszívtam a GS első Road 6-osával, sérült volt az oldalfala, de mivel pár hónappal a rendelés után bontottam fel, így nem fogadták el a reklamációt. Ez még a Kékhold volt, de korrektül meg lett oldva a dolog.

Na, ma hozza a GLS a gumikat a K1600-ra. Futátnak mondom, hogy várja meg, míg kibontom. Csomagolás ép kívülről. Óvatosan kibontom, szikével elvágom a ragasztószalagokat, nagyon ügyelve, hogy meg se érintsem a gumit. Körbenézem a gumikat, erre a hátsónál a tömítőperemnél van egy mély berepedés vagy bevágás. Futárnak mondom, hogy jegyzőkönyvezzük. Ő nem tudja, de különben is, a csomagolás ép volt, az meg, hogy hibás cucc volt becsomagolva, nem az ő dolga. Mondtam, hogy várjon egy kicsit, felhívom az r17.hu-t. Aki felvette a telefont, az intézett egy két kedves szót a futárhoz, majd inkább átadtam a telefont. Majd elmondtam én is, hogy a csomag ép volt, nem hinném, hogy a GLS a ludas. Kértek képet, elküldtem. Majd visszahívtak. Mondtam, hogy még az utcán bontottam ki, a ház előtt, a futár jelenlétében, nem akarok belefolyni, csak küldjenek gyorsan egy új gumit és kész. Végül ebben maradtunk, remélem nem lesz szarakodás.

Azért ez milyen valószínűséggel bekövetkező dolog, hogy sosem találkoztam hibás gumival, most meg egyből kettő pár hónap alatt?

Előzmény: zöld_I (84968)