Figyusz, igazad van. Ezt a Dzumburt nagyon benéztem jó név nem? Hidd el pozítiv vagyok tenisz fogadásban, de most csak azért nem buktam, mert Fábiánnak szurkoltam. A másik meg, a magyar sportban annyian hazudnak, csak a saját sportágamból tudom, hogy egy rakás pénzért a haverom utánpótlás edző, csak egy baj van, nincs akinek edzést tartson, de a pénzt felveszi. De senki sem tévedhetetlen, nagy szakírók azt Írták Sampras Agassi visszavonulása után, hogy Hewitt lesz a király. Hát ez nem jött be, sőt Roger a US open döntőben, 2 6-0 szettet adott Hewittnak. Itt a cikk: https://www.nemzetisport.hu/sportnaptar/tiz-eve-azt-mondtak-itt-az-uj-korszakos-zseni-2146853 Meg ha már zrikálsz azért akkorát nem akarom súlyos tévedésemet felmenteni, de ezt írtam az ATP fórumban 5 napja. 412792 hozzászólásom volt:Az a baj láttam a meccset. az első szett agyon volt nyerve,de elment tiebreakig, 5-1 volt Zsombornak is kikapott. Sajnos Zsombor fejben.... Ezzel nem szerzett pontot. Érdekes módon Marozsán Fábián nem fért fel a kvalira, gyenge challengeren indul, 2. kiemelt, ha megnyerné a versenyt 80 ATP pontot kapna. Amire nem tuti, de meg van a lehetősége., Szóval a döntőt benéztem, de szerintem 5 napja, nem gondoltad volna, hogy csak döntőt is játszik Fábián. Cristiano Caratti is nyert Orange Bowlt, azt mondták ő lesz az igazi, aztán egy tornát nem nyert életében. Te még sosem tévedtél? Én legalább belátom, hogy marhaságot írtam. Magyarországon erre is nagyon kevesen képesek. Mert Marcikánk azt mondta TOP 10 a célja minél hamarabb. Hát megeszem a kalapom, ha erre reális esélye volt. https://m4sport.hu/tenisz/cikk/2021/03/25/fucsovics-celja-egyertelmu-minel-hamarabb-a-top10-be-szeretnek-kerulni Én már csak azt hiszem el, amit látok. Inkább szurkoljunk Fábiánnak jövő héten közösen, mint egymást bántjuk. De még annyit talán ismered Alan Millset, talán minden idők legjobb főbírója volt,és úgy döntőt, hogy Wimbledonban a 7- szeres bajnokot kiteszi a 2 pályára egy LL ellen ,ami a nagy játékosok temetője volt. Hát ez volt a 7-szeres bajnok utolsó wimbledoni meccse, szóval kicsit viccesen Sampras a temetőbe végezte Wimbledonban. A harmadik legnagyobb pálya az ún. „bajnokok temetője”. Az elnevezést azért kapta, mert sok korábbi bajnok búcsúzott ezen a pályán a korai körökben (például John McEnroe, Boris Becker, Pete Sampras, Serena Williams). Tehát olyan ember nincs, aki nem hibázik, csak baniben a Babos fórumban.