Bannus
2022.08.28
|
|
0 0
16940
|
Ebben a cikkben olvastam, hogy összefüggött a két dolog. De mashol nem talaltam igy összefüggést leirva. https://autotechnika.hu/cikkek/diagnosztika/8278/jel-hol-volt-hol-nem-volt
Esetleg nem vallalsz hibakod kiolvasast? Budapest Kispest környeke. Bar az auto sajna most a Lurdy haz kornyeken a munkahelyem parkolojaban pihen. Szoval akkor vegulis Ferencvaros....
En is 9 eve csapatom egyebkent vele. :) Mondjuk, nőként, en sajnos nem foglalkozom a karbantartassal sokat, szerelohoz viszem, ha muszakiztatni kell v . ha vmi baj van vele. Eddig nem sok volt, de sajnos ez a bem indulas dolog evek ota fennallt es egyre rosszabb lett. Szerelo nem tudott eajonni mi a gond, ezt azt kicserelt ill ellenorzott rajta..Iden nyarra az immobilizerre eskudott. Mult heten kiiktattattam aranyarer' de ugyanugy nem indul.... Mar nagyon kivagyok, jo lenne egy hibakod olvasas, de helyszinre kellene hivnom vkit .. Kaptam egy illető elerhetoseget aki Kőbányán lakik, szinten Kalosa van kb 10 eve, hogy o vallal hibakod olvasast.... meg nem hivtam (esetleg nem Te vagy ? :) tel szama vege 3468)
|
Előzmény: DelSonar (16938)
|
|