Szia Pirítós,
látom idetaláltál, ez elég gyors volt :-)
Ignore off/
Yikes:
Az a szervíz a Valenté, szörnyű egy bagázs, kerülni kell ôket. Mikor egyszer (utoljára) ott jártam, hogy fél órát vártam, mire méltóztattak tudomást venni rólam. Mindeközben ott állt szótlanul mellettem egy munkafelvevô, a lehetô legvisszataszítóbb, proli, ekcémás fejjel, büdösen, ápolatlanul, a retkes bordó köpenyén Rolls Royce emblémákkal (ott szervízelik a Rollsokat is). Mint késôbb rájöttem, azért nem szólt, mert hót mata részeg volt. Legalábbis azok alapján, ahogy végül kitántorgott, erre következtettem. A Valent szervízrôl mindenféle rémtörténetek keringenek, ki tudja mi az igaz. Nekem mindenesetre ne volt szimpatikus.
Az alkatrész utánpótlásról: az Ivanicsnál legkésôbb 2-3 nap alatt itt van mindenféle alkatrész, akár közvetlenül a gyárból, akár a bécsi nagy lerakatból rendelik. Én már párszor eljátszottam, hogy olyan apróságot kértem, mint pl. a hátsó ajtón lévô könyöklôn egy csavart takaró patent, á 240 Ft-ért, vagy a csomagtartóban egy 2x2 centis gumi ütközô, a gyárból kellett rendelni, nem vágtak hozzá pofákat, nem húzták a szájukat a kis tétel miatt, szó nélkül nyomatta a számítógépbe, 2 nap múlva felhívtak, hogy megjött...