Marton 55 Creative Commons License 2022.08.27 0 0 7975

A két   új átlövőre irigykedhetünk nagyon .Bármelyiket szívesen láttam volna itt .Nem tudom ki jön átlövőbe majd jövőre de nehéz lesz ilyen komplex játékost találni mint pl ez a két svéd srác a Kielbe.Kosorotovot emlegetnek mint lehetséges érkező ,szerintem rendben van a srác támadásban de védekezése pocsék ami azért egy bal átlövő szempontjából meg csapat szerkezet szempontból egy elég nagy érvágás. Őt inkább egy második számú lövőben  helyezném el én aki ha kell  beugrik  átlövőként és  "szétlövi" az ellenfelet ha pl 6-os falat nagyon működik náluk  .Én szívesen látnám  a jövőben  majd N Guessant igaz ő csak 25 től lesz szabad de ugye tudjuk ,hogy mai világban már évekkel előtte kell tárgyalni valakivel mert ha nem így van akkor az ellenfél le csap a prédára mint egy keselyű...Irányítóban nem tudom mennyire leszünk meg jövőre én még azért kicsit tartok ,hogy El-Dera mennyire lesz ütőképes abban a pozicióba és a spanyol srác is egy zságba macskának érzek.De ne legyen igazam ezekben a dolgokban .

Előzmény: fedeno (7974)