lore
2000.02.25
|
|
0 0
381
|
Hali sportszívűek!
Köszi GTV-s! Láttam egy-két háromliteres americát bőrrel, klímával ált. fekete színben, és nekem nagggyon tetszik!
VMax!
A reklám feltűnt :))))
Asszem ugyanarról beszélünk!
VMax nem olvasol figyelmesen vagy én nem fogalmazok korrekten (akkor ezer bocs)! Néhány szót az autóbuzi lore-ról: A legtöbbet opelt vezetett, egy éve viszont szorosabb kapcsolat fűzi a Volvo-hoz. Sajnos soha nem volt alfa a kezem között. Csak éppen baromira tetszenek már a régi olasz filmekből is. Amióta a minőség is bárhol megállja a helyét, ugyanakkor a stílus nem veszett el... szóval azóta még jobban. Közelebbről is megismerkedtem vele. Autót kellett választanom a cégnek (Étsanyám részére) és három autó maradt fenn a rostán (S40, 156, A4). Audi jó de lopják, szóval elvetve. 196/110-es méretemmel a 156-os is kiesett, főleg a hátsó hely kicsi. Az S40 is az de tán nem annyira, és beleszagolva jobban tetszett.
Elviselném azt a 120 LE-s egyhatost a 40-esben mert ezt az alapot meg kellett toldani :)
Szóval bocs a félreértésért, nem vagyok Alfa tulaj. Azér ugye nem kell takarodnom lsd....:)))? |
|