Joe 155 Creative Commons License 2000.02.25 0 0 368
Vmax.
Igen ott voltam. Beálltak a műhelybe, kivették az egész vezérlő dobozt KB.2 perc alatt, majd a vezérlőchipet kivették az alaplapból, gondolom megnézték a beleégetett programot. Majd átvitték a gépet egy másik műhelybe, ahol a fékpad is van,
és bemérték. Ezek után ismét kivették a vezérlő chipet és a főnök elvitte magával. Kb. 5-10 perc mulva visszahozta, betette, mért fékpadon,kielemezte az adatokat, majd megint elvitte a chipet, azt mondta finomít még rajta.
Amikor visszahozta mért megint és azt mondta hogy kb. ennyit érdemes pluszba kihozni a mociból. Ezután elküldött egy próbakörre, és mivel semmi rendellenességet nem tapasztaltam összerakták es kész is volt. Az egész úgy másfél órát vett igénybe. Én meg vagyok elégedve az eredménnyel.
A tapasztalataimat már megírtam, gondolom olvastad. Más.
Azt a 146-ot én is láttam, és bár a kép nem igazán adja vissza( kicsi, fekete fehér stb.)az valami gyönyörű lehet életbe. Nem is érem hogy lehet szive a tulajnak megválni tőle.Biztos nagyon meg van szorulva. Sz'al én még ilyen szép 146-ot nem láttam!Szépségdíjat érdemelne.

Előzmény: VMax (365)