Mazsola0070 Creative Commons License 2022.08.21 0 1 4187

Most nézem, hogy a nyíregyházi megyés püspök is létező egyházi rang/személy: Szocska Ábel OSBM, nyíregyházi megyés püspök.

Kíváncsi vagyok, ha netán nézi Barbiék műremekét, mit szólhat hozzá, hogy itt hogyan ábrázolják...

Jó lenne tudni azt is, hogy vajon az a fekete ruhás, aki úgy beszélt a megyés püspökkel, mint a beosztottjával, vajon ki volt? Netán az esztergomi érsek?

Na meg hát az is, amit Szent Adalbert csontjaival (ami egy katolikus ereklye, olyan jellegű, mint pl. a Szent Jobb)) összeszórakoznak...azt vajon ki tartotta olyan elképesztően viccesnek, hogy befektették az ágyba? 

Jóhogy nem már felöltöztették női ruhába, és beültették egy székbe, a rész meg mehetett volna "Makkosszállási Psycho" címmel....most meg ha jól láttam az előzetest Imi fogja hurcibálni a zsákban valahová a csontokat, úgyhogy erről a témáról nagyon nem tudnak lekattanni.

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a Nagyasszonynak valami baja van Katolikus Egyházzal, hogy örökké katolikus papokkal, egyházi ereklyékkel, stb. szórakozik.