emberforma Creative Commons License 2000.02.25 0 0 137
Kedves HAME!

Látom makacsul nem vagy hajlandó lemenni a 88. hozzászólásig. Ezért idemásolom.

"3500 település, településenként 5 középület /átlagnak talán megfelel 1 iskola , 1 polg. mesteri hiv, 1 kultúrház, 1 óvoda, 1 rendőrség/, zászlónként 5000 Ft /már ne akármilyen vackot tűzzünk ki/, mindez összesen 80-100 mFt "kihordási időtől függően" 1-3 év alatt.

Vigyázzzzz!!! Demagógia!!!!

Évi 30m Ft-ból 5-6 leukémiás gyerek gyógykezelésére futná....Az én nemzeti öntuatomat jobban erősítené, hogy ha csak 3 Ft-al is, de hozzájárulok néhány élet megmentéséhez...Ha az ilyen problémák megoldásra kerülnek, és erre már nem kell költeni akkor és csak akkor jöhet a zászló...."

Amint látod 3 Ft-ról beszélek. A 150000-szeres az összes befizetettre vonatkozott_ amiből_ a 3 Ft menne erre a célra.

Legutóbbi hozzászólásomban pedig a _levonásokon_ belüli_ százalékos_ megoszlásról volt szó, nem pl. adósávokról stb.

Szóval légyszíves_figyelmesebben_ olvasni, mert nekem legalábbis úgy tűnik hogy ugyanazt mondjuk /a számokkal kapcsolatban/ "csak"
nekem alapvetően más a fontssági sorrendem.

Egyébként légyszíves megtisztelni annyival, hogy nem azt nézed ki belőlem /minden erőfeszítésem ellenére/, hogy minden adófizető állampolgárnak /mivel én egy országos átlag körüli keresetű vagyok/ 450000 Ft-jába kerül a zászlózás, ugyanis 5M adófizetővel számolva ez 2.250.000.000.000 Ft lenne, ez pedig /anélkül, hogy linkedet végigolvastam volna/ az éves költségvetés 1/3 része.

Szóval értsük meg már egymást végre, oszt süllyedjen!!!!

Előzmény: HAME (136)