gyak Creative Commons License 2000.02.25 0 0 677
supertzar: én ide inkább síró smilee-t teszek. Így jár az az ember, aki többek közt VHK-n nő fel, és gyanútlanul eljár GA előadásaira is. AZtán egyszer csak azt hallja, hogy a amygarok teremtették az összes civilizációt, építették a piramisokat, valójában hunok és lehet, hogy mégis japánok vagyunk. Meg hogy a műamnyxag világra csak az ősi magyar virtusba és erkölcsbe retrozás az egyetlen lehetséges válasz. Oszt bejöttek a hunok Budapestre, s innentől már tényleg csak a demagógia maradéka hiányzik. Ja és az a sok skinhead, meg igazmagyar, akik magukénak érzik(tartok tőle) joggal ezt a zenét... Hát ez azért annyira nem mulatságos.
És Grandpierre, amilyen hülye, fogja magát, és a végén még MIÉP szónok lesz.
A Milán meg túl sok német szemszögű II. VH-s köünyvet olvas a sok sátánkodás mellett. Na most akkor vagy militarista, vagy kicsit furcsa az értékítélete.És úgy elábrándozik a szép hősi múltról... És szimpatizál Varg VIkernessel. Sajnálja, hogy dutyiban már csak instrumentális...és olyan-de olyan dógokat csinálna a gitárhúrral, hogy ha Péterünk elmondaná, kinyílna a zsebünkben a bicska... Sajnos itthon is egyre több metálos arc és black rajongó jön rá arra, hogy a nagy zúzásban ő nem szereti az idegenajkúakat, szinesbőrüeket, külföldi tőkét, és jól csinálja Haider Ausztriában.Oszt már tüntetnek is Nagy Ferenccel az élen. SŐt, nagybajszú rocklegendákkal kőtáblákat lóbálva beszélnek hülyeségeket. Én ezt elég szomorúnak tartom. Hát ennyi.
Ja, kopaszok, szimpatizánsok, magánemilbe, jó???!!!

Más. Slipknot cédén a Barlangban??? Már megyek is. Remélem supertzar a magam fajta liberális judeobolsevik szemetet azért leengeditek még...:))))))
És hogy jót is mondjak: tök igazad van, a kiadók olyan szinten szarnak a rockzenére, hogy én pl. Slipknotot a hivatalos magyar forgalmazótól a megjelenés óta nem tudok szerezni.

Előzmény: supertzar (663)