lore Creative Commons License 2000.02.24 0 0 475
Hali!

A fikázókról ennyit... 'Nem kell velük foglalkozni.'

A S40-ről:
Télleg baromi szűk hátul (lsd. autós újságírás...) akár az A4, E46. Egy vectra, passat és a tán még a japánok is tágasabbak. A hátsó térnek egy előnye van a lapos háttámla, nem kell karót nyelve ülni (már aki befér :)). Ennél már csak az rosszabb számomra, hogy elöl sem egy s-klasse.
Rozsdásodási hajlam: ez komoly????
A belső tér már valóban nem olyan 'volvós', viszont abszolút csendben marad még rossz úton is. Szvsz jobban szeretem ha egy autó belül stílusos (Alfa, BMW,). Ja, a bőr nagyon álllat! A bőr-szövet a negyvenesben szerintem elég vacak (szvsz), a szövet része ugyanis olyan puha mint egy kadettban.
Az Octavia előnye valszeg abban a +150 kg-ban keresendő ami a volvoban benne van! Ne értsd félre (nem először magyarázkodom skoda-ügyben lsd. autós újs.....) nem a skoda ellen dumálok, bár szerintem nem ua. kategória. Bár asszem a negyvenes a kategóriájában az egyik legnehezebb. 20k alatt csinált valamit vele az Ivanics (lsd. lejjebb) amivel már tűrhető :)
Szerintem egy astrában az elhelyezkedés kényelmesebb (a rugózás ill. menetkultúra nem).
Én kezdek higgadni: 2.0T autómatával is my choice.