Szia Power,
Szerintem az eléggé kétségtelen, hogy valamilyen szinten a Back In Black lemez egyes dalaiban még benne kellett legyen Bon Scott keze. Igen ritka egy bandánál, hogy csak két-három hónappal a stúdiózás előtt születnek a dalok. Sokszor éveken át érlelt ötletek bukkannak fel.
A BIB albumot azóta sem sikerült megfejelniük, és én valóban nem tudom túltenni magam Bon Scott halálán. Ehhez 25-35 év is kevés lesz.
Amúgy sokszor a kritikákat olyan a kiadótól kapott előzetesek alapján írjuk, amelyek még nem végleges keverések, nem végleges számsorrenddel, nem végleges számcímekkel, de volt már olyan is, hogy egy adott nóta a végső verzión már nem is szerepelt, max. később jött ki egy single-vel. Ez persze most nem mentegetőzés, inkább érdekes infó. Nem mindig mi vagyunk a hülyék, bár soxor azok vagyunk :-)
Egyébként az az english kritika tényleg stimmel, bluesosabb, régiesebb, néhol Powerage :-)))) ízű az új lemez, de a hangzás sokkal szakítósabb, mint a múltkori Rick Rubin féle sound. Nem minden nóta telitalálat, de a lemez jó. Sőt.